Samsung Galaxy S20 – se cam știu specificațiile și toate detaliile

By | January 13, 2020

Zvonurile spun că pe 11 februarie, în loc de Samsung Galaxy S11, producătorul coreean va lansa Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra.

Având în vedere că mai este mai puțin de o lună până la prezentare, au apărut deja imagini neoficiale cu noile telefoane, precum și o listă de specificații care probabil sunt cele finale. Așadar, iată cum va arăta Samsung Galaxy S20+, varianta 5G:

Zvonurile spun că display-ul va fi unul de 6.7 inch, același Infinite-O, cu acea gaură pentru cameră. Samsung Galaxy S20 Ultra va fi o idee mai mare, cu un display de 6.9 inch care va funcționa la 120 Hz.

În partea din spate modulul foto va fi plasat vertical, cu patru camere, un senzor ToF și flash. Zvonurile vorbesc despre o cameră de 12 MP și senzor de 1.8 μm pe Galaxy S20+, ceea ce înseamnă că senzorul de 108 MP ar trebui să fie folosit pe Galaxy S20 Ultra. Personal sunt dezamăgit, speram să aibă cel puțin 5 camere, câte una pentru fiecare zi lucrătoare a săptămânii 🙂

Galaxy S20 nu șochează printr-un element ieșit din comun la design, dar pentru asta va fi Galaxy Bloom. În partea frontală nu mă deranjează punch hole-ul, în partea din spate mi-ar fi preferat să văd camerele acelea poziționate simetric.

În concluzie, se cam fac doi ani de când am telefonul actual și mă gândesc să-l schimb. D-abia aștept lansarea Samsung Galaxy S20.

Sursă: SamMobile

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Samsung Galaxy S20 – se cam știu specificațiile și toate detaliile

  1. Adi

    Ai putea lua in considerare si OnePlus pentru schimbarea telefonului. Huawei era o alternativa buna daca ramanea cu google services deasemenea.

    Reply
    1. Ciprian

      Un telefon cu Android fara ecran rotunjit si cu o camera decenta?

Spune-ți și tu părerea: