Se anunță o vară cu multă bere

By | April 23, 2014

Nu știu ce activități aveți voi în perioada de hibernare, dar eu încep să mă antrenez încă de la venirea primăverii. Trebuie să fiu în formă maximă prin iunie-iulie. Iar vara asta avem treabă.

În primul rând, am înțeles că în iunie (update: iulie) se deschide Berăria H. Acționarii, printre care și directorul general eMAG, își propun să creeze în fostul Pavilion H peste 1500 de locuri pentru iubitorii de hamei. Sper ca locația să fie bine ventilată și furnizorul de bere ales cu cap. Din ce am înțeles, se va merge pe un furnizor principal. Ce bine că linia lui 41 trece atât de aproape de casa mea 😀

berariah_1

Tot pentru fanii blondelor, mai ales cei din Sectorul 6, pe lângă regie s-a deschis deja berăria Siegfried. Prețurile pentru bere sunt dubios de mari. 9 lei 400 de ml? Înțeleg că e făcută la mama ei, dar pentru berea la sticlă nu au scuză. Am băut Konig Ludwig sub 10 lei la Casa Warsteiner (știu sigur că era sub 10 că altfel nu cumpăram). În schimb, prețurile la mâncare sunt excelente. 49 lei pentru un genunchi de porc care de regulă se mănâncă în doi! Cârnați albi și cârnați cu cașcaval rulați în bacon. Ne vedem în curând.

siegfried

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Se anunță o vară cu multă bere

  1. Mogdan

    Sa speram ca beraria H nu va avea preturi la fel ca la emag 😀

    Reply
    1. revo Post author

      Eu vreau comandă online și extra garanție de retur.

    2. revo Post author

      Şi să scadă prețul resigilatelor pe 23.

  2. Tivad

    Extra ceva e: toate alcoalele sunt la 50ml, deci 25% extra fata de ce se practica la noi 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: