Se deschide un Norauto în Băneasa

By | November 20, 2017

Cât timp stai în aglomerația de la intrarea în București, mai afli și lucruri bune. Aseară am văzut un banner care anunță un nou magazin Nororauto în Băneasa, pe Șoseaua București-Ploiești, vizavi de aeroport. Este vorba despre un magazin franțuzesc care comercializează piese auto și diverse accesorii pentru mașini.

Îmi place Norauto și uneori au produse inedite, care mă fac să mă duc până la cel din Militari. Pe lângă magazin mai au și un service rapid, unde mi-am încărcat astă vară instalația cu freon. Iar la articolul despre schimb de cauciucuri, mulți i-au recomandat și pentru asta. Un service în plus pentru schimburi de cauciucuri nu poate să strice 🙂

Încă un câștig ar fi înfrumusețarea zonei, care acum arată ca și cum ar fi blocată înainte de anii ’90. La fața locului avem o clădire cu un mozaic verde și comunist (chiar, ce o fi fost acolo?), vestigiile unei covrigării și multe afișe lipite anapoda. Aș îndrăzni să spun că pe Google Maps chiar arată bine. Iată o poză de aseară:

UPDATE: Am întrebat când se va deschide. Lansarea este planificată pentru primăvara lui 2018, dar nu au o dată concretă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Se deschide un Norauto în Băneasa

  1. Catutzi

    Sa speram ca i-au pastrat si pe baietii care lucrau la fostul service de acolo, era foarte descurcareti.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: