Sediul EA Games a explodat un pic

By | May 13, 2014

Dacă stați prin căminul din Leu și ați auzit noaptea trecută un zgomot venind din zona Afi Cotroceni, aflați că sediul EA Games a explodat un pic. Deflagrația s-a produs (ce îmi doream să folosesc expresia asta) la etajul 10, în recent construitul AFI Park 2. Nasol, mai ales că s-au mutat de maxim 2 luni în sediul nou. Se pare că centrala termică a fost de vină și din fericire nimeni nu a fost rănit.

Fie asta, fie EA Games a mers prea departe cu testarea vre-unui joc ultra-realist.

UPDATE: Am primit pe mail și declarația oficilă cu privire la incident din partea lui David Hay, CEO AFI Europe:

Ulterior incidentului care a avut loc luni, în jurul miezului nopții, la clădirea de birouri AFI Park 2, echipaje de pompieri și poliție au fost chemate la fața locului. Deși investigațiile sunt încă în desfășurare pentru stabilirea cauzei exacte a incidentului, s-a stabilit faptul că AFI Park 2 este absolut sigură. Au fost produse daune în camera tehnică situată pe acoperiș, iar câteva uși de la una dintre scări au fost afectate.

În niciun moment nu s-au înregistrat deteriorări ale spațiului de lucru și suntem foarte bucuroși că nimeni nu a fost rănit. Toți cei din clădire au fost permanent în siguranță.

AFI Europe Romania se va concentra să remedieze toate daunele și să pună clădirea în funcțiune în cel mai scurt timp. Acordăm o atenție specială tuturor proiectelor noastre și mai ales chiriașilor nostri și ne vom asigura că vom preveni astfel de situații în viitor.

Le cerem scuze pentru disconfortul creat celor care locuiesc în zonă și chiriașilor noștri.”

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: