Si am jucat tenis.

By | February 26, 2011

Desfasurarea de forte a avut loc la Complexul Sportiv Tenis Club 2000, intersectia lui Apusului colt cu Uverturii.

Complexul este multifunctional si dispune de sala de fitness, bazin de inot, terenuri de tenis cu zgura, tenis in sala, salon de masaj, sauna si … frizerie?!

Oricum, noi am venit pentru o ora de tenis in sala. Tipul de la receptie a fost destul de primitor insa cel care a fost chemat sa ne escorteze nu parea prea fericit sa mearga prin zapada asa ca ne-a condus pana la jumatatea drumului si ne-a aratat: “Acolo e balonu'”. Lucrul total imbecil este ca in incinta salii nu exista vestiar. Asa ca ai de ales: ori il folosesti pe cel de langa receptie si alergi in shorts pana la “balon”, ori iti expuii chiloteii in public. Am preferat varianta a 2-a.

Despre terenuri, nu sunt multe de spus, mai ales de la un novice ca mine. 3 terenuri intr-o sala, bine iluminata si incalzita cat sa te faca sa vrei sa alergi. Dupa ce ne-am alergat timp de 1 ora pe acolo, ne-am indreptat spre receptie. Ca idee, nu prea ai timp sa faci nimic intr-o ora, am facut un pic de “incalzire” si am jucat un set si jumate. Asa ca ar fi nevoie de cel putin 2 ore ca sa spui ca ai jucat tenis. Din pacate preturile sunt cam prohibitive pentru asa ceva:

60 minute tenis in sala = 60 ron

55 minute tenis pe zgura = 50 ron

Lista completa cu preturi si mai multe detalii despre complexul sportiv aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: