Şi? Cum vi se pare că arată HTC 10?

By | April 11, 2016

Lansarea lui HTC 10 ar trebui să fie mâine, dar cineva a pus deja pe internet “din greșeală” clipul de prezentare pentru noul telefon de top de la HTC.

Din ce văd, designul mi se pare curat și decent. Butoanele de volum și de power sunt pe lateral și un mare progres pentru HTC: în sfârșit un buton fizic în față, în partea de jos a ramei. Ştiți că eu aveam o problemă cu logoul HTC care ocupa inutil partea din jos a ecranului. Au renunțat însă la difuzoarele UltraBoomBoom sau cum le spuneau ei.

htc 10

În partea din spate mă bucur că nu mai au acea curbură care îl transforma într-o drujbă de fiecare dată când îl lăsai pe o suprafață plană și începea să vibreze. Îmi plac mai mult marginile tăioase de acum. Încă un detaliu de la derriere: are o singură cameră foto, nu două.

Altceva? Mufă USB Type C, se zvonește display de 5.2″, Snapdragon 820, 4GB RAM, 32 GB memorie internă, cameră UltraPixel de 12 MP și f/1.9. Rămâne de văzut ce baterie va avea (probabil 3.000 mAh) și ce artificii va ști să facă la capitolul software. Ah, și prețul.

Sursă: The Verge

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Şi? Cum vi se pare că arată HTC 10?

  1. Mihai

    Dubios ca acel clip are doar vreo 500 de vizualizări. Probabil majoritatea de la tine.
    Îmi place spatele telefonului, dar fata mi se pare…comună. 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Neah, mă supraapreciezi, nu pot trimite 500 de vizualizări într-un timp atât de scurt. Clipul e unlisted, nu apare în căutări pe YouTube, din cauza asta are atât de puține. Probabil majoritatea sunt de la The Verge.

    2. Revo Post author

      Ah, da, restul cred până la 250.000 cred că sunt de la mine 😀

    1. Revo Post author

      Dacă ar fi la prețul ăsta pe QuickMobile ar fi bine, că ei le cumpără de pe piața gri și își pun adaos foarte mare. Asta ar însemna că am putea spera pe la un 2.700 lei adus pe canal oficial, două luni mai târziu.

    2. Tudor

      All I can say to that is bullshit! 😀

      Motivul pentru care QuickMobile au ajuns furnizori pentru multi retaileri din Ro este faptul ca fiind adus de pe piata gri, e adus la un pret mai mic si pe retailer il doare in cot de garantie dupa.

      Atunci cand pe canal oficial un telefon costa 2200 lei dar QuickMobile il aduce cu 1800 lei, daca ai fi retailer de la cine ti-ai aproviziona stocul? De la Quick, daca iti pasa numai de profit pe termen scurt si de pe un canal oficial daca vrei sa-ti pastrezi o reputatie buna in fata clientilor. Nu faci la fel de mult profit, dar macar nu esti luat la rost pentru ca ai adus stoc de pe piata gri si te-ai spalat pe maini de garantia clientului.

      Intotdeauna pe canal oficial o sa fie mai scump: service-uri de intretinut in tara respectiva, marketing, posibile procese cu patente [motiv pentru care Xiaomi nu e oficial in multe tari], taxe etc.

      Daca-l aduci de pe piata gri, nu trebuie sa-ti bati capul cu nimic din cele de mai sus si cand iti vine produsul in service le refuzi garantia folosind toate clauzele scrise cu litere de o schioapa in contract.

      Implicit il dai mai departe la un retailer la pret mai ieftin fata de competitia reprezentata de canalul oficial. El e fericit ca a cheltuit mai putin, QM e fericita ca a vandut produsul si ca va face profit ca urmare a refuzarii garantiei.

    3. Revo Post author

      Păi și nu se contrazice cu ce am zis eu. Din câte am văzut, QM le aduce de pe piața gri, le bagă în exclusivitate la preț mai mare (de regulă au dispozitivul cu câteva zile înainte de lansare sau chiar din momentul lansării) după care scad prețul și fac ce spui tu că fac.
      Şi când te duci cu telefonul la Samsung la garanție îți spune că nu-l poate repara, că este produs pentru piața din Angola 😀

Spune-ți și tu părerea: