Signify lansează un serviciu online pentru personalizarea corpurilor iluminat

By | November 22, 2019

Signify, adică Philips anterior, au făcut o chestie interesantă. Au lansat primul serviciu online din lume care permite personalizarea corpurilor de iluminat. Mai mult decât atât, abajururile și veiozele comandate sunt printate 3D din materiale reciclabile.

Compania a și prezentat o lampă de masă cu LED, marca Philips, realizată din 24 de CD-uri reciclate. Mi se pare mișto că Philips este chiar compania care a inventat CD-ul, iar acum iată, găsește un mod interesant de a-l recicla. Nu sunt neapărat un fan al design-ului cât al ideii:

M-am jucat și eu cu configuratorul pentru o lustră (vedeți că-i în olandeză). Poți alege forma, textura și culoarea abajurului, culoarea capacului care se montează pe tavan, culoarea cablului și în final becul. Prețurile pornesc de la 100 de euro iar livrarea se face gratuit în două săptămâni. Am cerut mai multe detalii și am înțeles că serviciul va fi disponibil și în România începând de la anul.

Not bad. Nici prețul nu mi se pare foarte mare, nici designul nu-i urât. Mă încântă ideea. N-ar fi exclus să îmi comand una pentru birou. Mai ales că suntem foarte mulțumiți de becurile Philips Hue pe care le avem.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: