Sondajul de Sâmbătă: Ai dat bani pe jocuri?

By | August 23, 2014

Până acum doi sau trei ani, singurul joc original pe care-l aveam era Dave Mirra Freestyle BMX, de la un număr al revistei LEVEL (ce vremuri). Ah, și bineînțeles, o licență de C.S 1.6 cumpărată de la sediul dubios din Giulești al celor de la Gameszone.

Apoi a urmat o avalanșă. Poate și din cauză că m-am mărit și a crescut puterea de cumpărare. Primul joc cumpărat din valul nou cred că a fost Portal la un Steam Summer Sale. Apoi am mai și primit câteva, mai ales de la Blogger’s Lan Party. Half Life Orange Box, Dirt 3, Grid 2, Battlefield 4, Portal 2 (pe care nici acum nu l-am jucat), Thief, CS: GO.

La ultimul Summer Sale eram cu butonul mouse-ului pe Buy și apoi mi-am dat seama că deja am prea multe titluri pe care încă nu am apucat să le joc. Așa că am renunțat să mai cumpăr. Una la mână pentru că am decis să le joc pe cele pe care le am deja. Şi a doua la mână pentru că mă enervează cumplit trendul ăsta cu un joc și alte 2.000 de DLC-uri/expansion pack-uri scoase după. Prefer să dau toți banii o dată decât să fiu stors de câte 30 $ din lună în lună.

Din ce estimez eu, cred că toți cei din generația mea au dat cel puțin o dată bani pe un joc. Fie că a fost în forma clasică, o subscripție lunară sau ceva gold pentru un joc web-based. Dar sunt curios ce ziceți voi.

[poll id=”48″]

De săptămâna trecută: sunt mândru că 64% dintre voi preferați să plătiți cu cardul și nu cu cash.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: Ai dat bani pe jocuri?

  1. Dan Pavelescu

    Da – si nu ma opresc aici 🙂 Am inceput cu jocurile cumparate din Franta (erau reduceri masive, dar din pacate mai tarziu am descoperit ca sunt doar in limba franceza, mama lor de nationalisti), Apoi cu CS (prin sms), cu licente electronice, cu altele luate de la Media Galaxy si Emag, plus cele pentru xbox.

    Reply
    1. revo Post author

      Îmi și imaginez cum sună counter strike cu audio în FR,

  2. Dan Pavelescu

    Ehe Revo.. CS.. ce tineri si frumosi eram. Mai ales eu 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      ReVoLuTiOn, te rog frumos, domnul idle 🙂

  3. Laurentiu Buica

    Da, am dat bani pe jocuri. Cam 60 de euro în ultimul an (multe jocuri). Multe jocuri pe care mi le-am dorit le-am găsit la reduceri. În rest am tot primit la lan party-uri și prin alte părți. În schimb, aveam un FiFA 08, un Harry Potter și un NFS Hot Pursuit originale, primite mai demult. Ideea e să prinzi bundle-uri și să țintești fix promoțiile.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: