Sondajul de Sâmbătă: aplicații pentru fitness

By | October 25, 2014

Se tot vorbește despre viață sănătoasă, despre mișcare, despre chestii d-astea. Inclusiv eu mi-am răcit gura un pic pe aici. După S Health-ul de la Samsung, mai toți producătorii au început să integreze și câte o aplicație care să-ți monitorizeze stilul de viața. Am auzit chiar și despre aplicații care îți aduc aminte să bei apă.

Cât despre aplicații de înregistrare a alergărilor, nu există în corporații atâția alergători câte aplicații există. Am vrut într-o zi să aleg și eu o astfel de aplicație pentru a o conecta la Jawbone. M-am uit la cât de multe există, am început să văd ce oferă fiecare și apoi am închis telefonul. Deja pierdeam prea mult timp, în loc să fac ceea ce vroiam să fac în primul rând. Să alerg.

Cam asta ar fi singura problemă cu aplicațiile astea. Mulți își petrec timpul jucându-se prin aplicații și share-uind pe Facebook în loc să își vadă de antrenament. Bănuiesc că dacă înveți să le folosești rapid, devin utile. Mai ales pentru un obsedat de statistică, așa cum sunt eu.

Voi aveți așa ceva pe telefon? Dacă da, puteți să-mi spuneți și ce folosiți, nu mă supăr.

[poll id=”57″]

Legat de săptămâna trecută, mărturisesc sincer că nu mă așteptam să fiți atât de precauți. Poate scot și eu centurile de sub banchetă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: