Sondajul de Sâmbătă: Comportamentul de Black Friday

By | November 23, 2013

Săptămâna trecută au fost destul de puține voturi. O să pun lipsa de interes pe seama Black Friday. Oricum, PS3 a câștigat în fața Xbox 360 cu 63% vs 37%. Unul dintre voturile pentru PlayStation 3, fiind chiar din partea mea.  Spuneam tot data trecută că mă aștept să fie oferte bune și la console. N-a fost chiar așa, n-am văzut decât un Xbox la eMAG.

Şi acum vreau să vă întreb cum ați procedat de Black Friday. Se spune că noaptea magică nu este pentru cei care își doresc “un televizor Samsung din seria XXX cu diagonala de 117 cm” ci pentru cei care vor “un televizor” și atât. Voi cum procedați?

[poll id=”10″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: Comportamentul de Black Friday

  1. mogdan

    In general urmaresc o categorie destul de bine definita. Daca nu e nimic la oferta, prefer sa ju cumpar. Adica daca imi doresc un ssd de 250gb (orice marca) nu o sa imi iau un ssd de 120gb doar pt ca e la “oferta”. La fel si cu tv, poate sa fie cam orice tv de 50inch daca e o oferta buna si are specificatii asemanatoare cu ce imi doresc, dar nu o sa-mi iau un tv de 30inch doar pt faptul ca e cu 140% mai ieftin.

    Reply
  2. Alice

    De acord cu Mogdan. Este ceva asemanator cu ce caut, chiar daca nu e exact acel produs, poate il iau. E oferta buna, dar e cu totul altceva decat vreau si am nevoie… Data viitoare.

    Reply
  3. nicu

    varianta a 3-a: este un non-event pentru mine, cumpar un produs cind am nevoie de el (sau cind mi se pune pata) nu cind sint “promotii”

    Reply
    1. revo Post author

      Pentru tine este non-event, dar chiar nu ai văzut nimic care să te atragă de BF și să-l cumperi deși nu aveai în plan?

    2. nicubunu

      am vazut o reducere la un obiectiv de ~10000 lei, dar tot era mult prea scump pentru un “impulse buy”. in rest, nimic… chestiile interesante nu au fost la reduceri.

Spune-ți și tu părerea: