Sondajul de sâmbătă: cu folie său fără?

By | February 1, 2014

Săptămâna trecută am aflat cu plăcere că doar 3 oameni mai folosesc Yahoo! mail. Şi probabil unul dintre cei trei care a votat este CEO-ul Yahoo, care știu sigur că îmi citește în mod frecvent blogul [aveți aici o poză cu ea]. Așadar, Gmail a câștigat lupta cu Yahoo cu un procentaj de 81% vs 19%.

Săptămâna asta vreau să vă întreb de telefoane. Le puneți sau nu folie pe display când le cumpărați? Eu am avut 2 smartphone-uri până acum și de fiecare dată mi-am comandat folie pentru ele. Niciodată nu am ajuns s-o pun, vânzând telefonul cu folia ca bonus. Nu aveau ecranul foarte zgâriat, dar aveau cel puțin un semn.

La al treilea telefon am deja o zgârietură din prima săptămână de funcționare. Exact în perioada când îl țineam în puf, habar n-am cum s-a întâmplat. Chestia amuzantă e că de atunci și până acum l-am mai brutalizat și n-am mai căpătat nicio zgârietură. Încă sunt în dubii dacă să-i pun folie sau nu. Parcă e prea clar și frumos display-ul ăla ca să-i aplic ceva peste. Pe de altă parte, zgârietura aia pe care a căpătat-o deja nu mă lasă să dorm noaptea. Dacă mai face încă una?!

[poll id=”19″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Sondajul de sâmbătă: cu folie său fără?

  1. b.

    ce zici de-o husa d-aia care acopera tot ecranu cand nu e folosit ? (tip carte)

    Reply
    1. revo Post author

      Depinde de la telefon la telefon. Mi se pare că Note 3 devine un mamut cu ea. Note 2 mi se părea ok. La fel și SGS IV.

  2. Vlad

    A da, eu am votat gmail pt ca imi :-” yahoo, chiar daca stii ca inca il folosesc… Am mai deacoperit un fail la yahoo,chiar daca pe fb si gmail poti fi conectat simultan si pe calculator si pe mobil,cand am incercat cu yahoo…m-a delogat de pe unu din device-uri.

    Reply
  3. Daniel

    Am votat fara folie desi am folie acum pe al meu. De la un timp nu pot sa ii mai port de grija si il dau pe jos des, bag cu chei, monezi, il pun in cupholder in masina, imi mai sare din buzunar cand ma dau cu bike-ul etc. Dupa ce am incasat 3 zgarieturi bune, i-am pus o folie, desi as prefera fara dar nu vreau sa il fac praf. ( Nexus-ul e cam prea rezistent ).

    Reply

Spune-ți și tu părerea: