Sondajul de Sâmbătă: GeForce sau Radeon?

By | January 11, 2014

Săptămâna trecută mi-ați spus că în continuare preferați un telefon normal cu hardware bun, decât o paletă de ping pong cu specificații o idee mai bune. Astfel, HTC One a câștigat duelul cu Note 3, obținând un procentaj de 61%.

Acum să vedem ce placă video preferați.

 

nVidia GeForce MX 4400 a fost prima mea placă video, am continuat cu 6600 GT de la Asus care a fost o placă fenomenală ca raport calitate-preț. După 5 ani de folosire a început să facă artefacte și cineva m-a ajutat cu 9500GT de la Gainward (Mulțumesc!). Şi seria 8 de la nVidia a fost de succes, însă m-au dezamăgit atunci când pentru seria 9 au ales să folosească același procesor ca pentru antecedenta. Şi cam atunci am pierdut contactul cu noutățile în ceea ce privește plăcile video.

AMD Radeon HD 7670M este placa actuală a laptopului și totodată primul meu Radeon. Înainte aș fi ales nVidia la orice oră din zi și din noapte. Acum nu mai sunt așa sigur. Sunt tare curios dacă lucrurile au evoluat spre bine sau spre rău de când ATI Radeon s-a transformat în AMD Radeon.

[poll id=”16″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: GeForce sau Radeon?

  1. Alex Dumitru

    Am avut doar GeForce pana anul asta, cand am ales un Radeon. 7950 e mai ieftina si mai buna in benchmarkuri decat alternativa de la nVidia (GT660 sau 660TI cred).

    Iar softul AMD Catalyst mi se pare foarte ok si net superior celui de la nVidia.

    Reply
    1. revo Post author

      Am vrut să scriu în articol că uneori alegerea mai depinde și de seria actuală de la cei doi producători, dar am uitat.

      S-o stăpânești sănătos, dacă zici că este de anul ăsta 🙂

Spune-ți și tu părerea: