Sondajul de Sâmbătă: Inception sau Interstellar?

By | December 6, 2014

La ceas de seară, apare și sondajul de sâmbăta aceasta. Mai târziu, pentru că astăzi am avut treabă. Am fost la cinema, posibil pentru prima dată pe anul acesta, și ne-am uitat la Intestellar.

Ce să spun, Christopher Nolan pare să fi găsit cheia succesului. O dată la 4 ani scoate un S.F. al cărui nume începe cu “In…”, introduce un concept nou și ne dă lumea peste cap. Prima dată cu un vis în interiorul unui vis, în interiorul unui vis … acum cu trei dimensiuni în interiorul a cinci dimensiuni, în interiorul … ați înțeles voi. Este un fel de Quentin Tarantino al S.F.-urilor.

Așa că întrebarea sondajului de astăzi cred că este destul de pertinentă. Care film v-a plăcut mai mult? Pe IMDB notele sunt extrem de apropiate: 8.8 pentru Inception și 8.9 pentru Interstellar. La cel din urmă am ghicit o parte din final, nu mai țin minte dacă și în cazul primului. Şi totuși, incă nu știu ce să votez. Voi?

[poll id=”63″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: Inception sau Interstellar?

  1. elax

    Depinde spre ce inclini, avand in vedere ca imi plac mai mult subiectele de genul, Interstellar mi se pare incredibil de bun. Nu cred ca tu esti atras mai mult spre latura pshologica… 😀

    Reply
    1. revo Post author

      Am păreri împărțite. Pe de-o parte tind să-l aleg pentru că are un pic de știință la mijloc, pe de altă parte unele fenomene deja cunoscute sunt prezentate total fals în el.

Spune-ți și tu părerea: