Sondajul de Sâmbătă: Note 3 sau HTC One

By | January 4, 2014

Voi începe anul prin a face o comparație care nu se face de obicei. Dar eu o fac. Deși HTC One este un telefon de dimensiuni normale în timp ce Note 3 intră deja în altă categorie, ambele telefoane sunt construite pentru a impresiona prin design. Nici HTC nici Samsung nu au avut mari opere de artă la capitolul design înainte. Şi de aici a pornit ideea de a le compara. Între timp a apărut HTC One Max și se zvonește că Samsung va scoate un Note 3 Lite.

Pentru început, ca să fim corecți, trebuie să luăm în calcul că HTC One a fost lansat la începutul lui 2013, pe când Note 3 a venit spre sfârșit. De aici rezultă specificațiile mai bune pentru cel din urmă.

HTC One – Display de 4.7″, 2GB RAM, Quad Core la 1.7Ghz, baterie încorporată de 2300 mAh. Carcasă din aluminiu polișat. Mie mi se pare că arată mai bine varianta neagră decât cea argintie. Preț: ~ 2.200 lei.

Note 3 – Display de 5.7″, 3GB RAM, Quad Core la 2.3Ghz, baterie de 3200 mAh. Capacul din spate este din piele, spun ei. În realitate este tot policarbonat, dar dresat foarte bine să imite pielea. Preț: ~ 2.800 lei.

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple. Dacă pui mai mult preț pe design (și dimensiuni normale), alegi HTC One, dacă te interesează mai mult specificațiile, Note 3 este alegerea. Dar vreau să știu și părerea voastră.

[poll id=”15″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: Note 3 sau HTC One

    1. revo Post author

      Nici măcar nu mai există firma care producea telefonul ăla 😀

    1. revo Post author

      Păi am scris acolo că e policarbonat deghizat 🙂

  1. Alex Dumitru

    E cam aiurea comparatia asta. Mi se parea mai normal sa compari One Max cu Note 3 sau One cu S4.

    Reply
    1. revo Post author

      Da, e mai normal cum ai spus tu, dar eu sunt un excentric 🙂 Plus că există prea multe comparații între S4 și HTC One.

  2. Pingback: revoblog.ro | Sondajul de Sâmbătă: GeForce sau Radeon?

Spune-ți și tu părerea: