Sondajul de Sâmbătă? Xbox 360 sau PS3 ?

By | November 16, 2013

Săptămâna trecută am avut parte de sondajul cu cele mai multe voturi ever. Nexus 5 a obținut 69% față de Galaxy S4 cu doar 31 de procente. Mai mult, cel puțin două persoane au cumpărat un Nexus 5 în urma sondajului.

Astăzi vin cu încă un sondaj orientat direct pe produs. De Black Friday cu siguranță vor fi oferte bune la console. Iar cultul gamingului pe consolă câștigă teren de la an la an în România. Poate sunt oameni care stau pe gânduri.

Xbox 360 oferă o interfață mai animată față de PS3 dar mai greoaie și controllere care pot fi folosite pe Windows. Deloc de neglijat este și sistemul Kinect, care poate “convinge” chiar și persoanele din jur să intre în joc. E mai ușor să te zbengui în fața televizorului decât să înveți pe ce taste să apeși. Totuși Xbox 360 are un fail rate foarte mare.

PlayStation 3 are interfața poate un pic prea conservatoare însă mult mai rapidă. Controllerul îmi place mai mult, poate și din cauză că este mai simetric. Marele avantaj vine însă din faptul că PS3 are mult mai multe jocuri exclusive. Pe de altă parte, n-are un sistem în genul Kinect.

[poll id=”9″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: