Spuneți nu blugilor indigo

By | September 17, 2018

Mi-am cumpărat la un moment dat o pereche de blugi indigo de la C&A. Adică o culoare din aceea de-i un albastru atât de intens încât nu știi dacă-s bleumarin, albastru sau indigo. În fine, foarte frumos modelul, genul de blugi de oameni normali, fără tăieturi, fără tur lăsat, decupați la tibie sau mai știu eu ce. Am ajuns acasă chiar fericit.

Prima dată când i-am purtat m-am întors acasă de ziceai că-s Na’vi-ul principal din Avatar. Aveam conturul unghiilor de culoare albastră, îmi coloraseră un pic și încălțările, iar când mă spălam pe mâini curgea substanță albastră în chiuvetă. Mă mir că nu m-a confundat Alice cu duhul din Alladin.

Am zis atunci că sigur se duce culoarea după prima spălare.

Sau după a doua…

Trei ani mai târziu, încă mai sper să se decoloreze. Am tot sperat să le apară un defect ca să scap de ei, dar ei se încăpățânează să reziste în continuare. Nu îi port niciodată cu o cămașă albă, nu îndrăznesc să-i port dacă nu am unghiile de la mâini tăiate la milimetru. Chiar și așa mă mai colorează.

Și mi-e greu să renunț la ei, pentru că în ziua de astăzi este greu să găsești perechi de blugi pentru oameni normali. Dar recent am avut noroc. Am găsit la Peek & Cloppenburg un alt model de blugi care mi-a plăcut. I-am cumpărat, entuziasmat de descoperire.

Evident, am omis faptul că erau și ei tot de-o culoare asemănătoare. După ce i-am purtat, mi-am adus aminte că îmi jurasem să nu mai cumpăr vreodată blugi indigo…

Din această cauză am scris articolul. Măcar voi să știți, să nu pățiți ca mine 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Spuneți nu blugilor indigo

  1. cristi

    salut, de vreo 12 ani port doar blugi de la canda, inclusiv indigo. Nu am experimentat niciodata probleme de gen, tind sa cred ca ai nimerit un “defect”. De rest este corect, gasesti blugi normali si de vreo doi ani sunt foarte fericit cu cei stretch fit, materialul este elastec si stau mai stransi pe cur, ca la unele marimi au tendinta sa “cada” largi pe fund si arata ca naiba.

    Reply
  2. Coco Moll

    Cica odata mergea unul la medic:
    -Domn’ doctor, m-i sa invinetit un ou…
    -Offf… nasol. Dar uite, medicina e pe culmi noi acum. Il tăiem, punem altul din plastic si o sa fi ca nou.
    Zis si facut… dar dupa vreo luna:
    – Dom’ doctor, s-a invinetit si celalalt ou…
    – Pff… e grav dar nu te speria. Acum medicina e pe cele mai înalte culmi. Operam, tăiem, punem unul tot de plastic si esti ca nou!
    Zis si facut… dar dupa ceva timp:
    – Domn’ doctor, s-a invinetit organul! Daca nici asta nu e grav…
    Se uite doctorul, cu atentie marita de data asta… si cu un oftat zice:
    – Domnule, dumneavoastra trebuie sa va schimbați blugii…
    P.S. nu ca ma intereseaza, dar daca vezi ceva vânat în zona te rog schimba blugii urgent!

    Reply
  3. Dragos

    Eu nu folosesc blugi. Ma simt mult mai confortabil în pantaloni casual, de tercot

    Reply

Spune-ți și tu părerea: