Sunt suprins că nu poți căuta seriale în funcție de durata episodului

By | June 14, 2019

Iată o problemă stringentă în zilele noastre. Am terminat două seriale cu episoade scurte, de 20-30 de minute (Friends și Brooklyn NineNine). Și la Two and a Half Men tot scurte erau episoadele, poate că d-aia m-a prins.

Ideea este că acum am vrea să începem o serie nouă, tot de comedie, dacă se poate și amuzantă, dar cu episoade scurte. Și am constatat că nu prea ai cum să filtrezi după aceste două criterii. La Netflix trebuie să intri la fiecare serial în parte și să deschizi lista de episoade. Și pe imdb este destul de greu de aflat runtime-ul uneori. Sunt surprins că nu există o modalitate ușoară de a alege un serial de comedie cu epsioade de maxim x minute.

Acum întrebarea logică este următoarea. Să mai aștept să se introducă această funcție, sau să îmi fac propriul serviciu de streaming și să bag Netflix în faliment?

P.S: Dacă aveți recomandări de comedii scurte, don’t be shy.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Sunt suprins că nu poți căuta seriale în funcție de durata episodului

  1. The Gadgetist

    Cred că genul pe care îl cauți se numește sitcom. Poți căuta direct după categoria asta în Neflix. Am auzit că Master of None ar fi bun. New Girl mai era pe Netflix la un moment dat, dar văd că l-au scos.

    Reply
  2. GeorgeCT

    Young Sheldon , IT Crowd (mai vechiut), Norsemen ..toate sunt scurte (30 min maxim) si merita vizionate!

    Reply
  3. maVen

    My Name is Earl si Everybody Hates Chris. Printre cele mai tari comedii pe care le-am vazut (si crede-ma ca am vazut destule :D).

    P.S: Nu sunt pe Netflix

    Reply

Spune-ți și tu părerea: