Târgul de Crăciun al lui Firea creează incidente în Piața Victoriei

By | December 2, 2017

Cine ar fi crezut că nu-i o idee bună să încerci să-ți bați joc de niște oameni supărați? Pentru prima dată în ultima perioadă, decizia lui Firea de a inventa un târg de Crăciun în Piața Victoriei creează incidente.

Totul a pornit de la un protestatar care a fost lovit de o persoană și i-a acuzat pe jandarmi că nu au intervenit. Au urmat îmbrânceli, și ca să vezi, după ce au crescut tensiunile, a crescut și numărul protestatarilor.

Ce-i drept incidentele nu sunt surprinse de la început, dar m-am uitat la bucăți din reportajul de la Digi24 și în loc să îndemne la calm, mi se pare că jandarmii sunt mai furioși decât protestatarii. Am văzut protestatari cu mâinile ridicate, cum erau aruncați de colo-colo de jandarmi furioși. Oare așa se aplanează un conflict?

În rest, respectele mele eterne pentru Ovidiu Lipan Țăndarică, de la ceilalți nici nu aveam pretenții. Ducu Bertzi este pe principiul “Da’ ce-am făcut șefu? Eu vreau doar să cânt colinde… ce înseamnă coloană vertebrală?”.

Firea are în continuare comportamentul standard, pe principiul: “Eu știu mai bine! Prefer să mă gândesc la eroi și identitate natională, luna darurilor, prieteniei, bunăvoinţei, solidarităţii şi altruismului, alea-alea…”. Oricum ar da-o, acum e nasol pentru ea. Dacă anulează târgul recunoaște înfrângerea, dacă nu-l anulează și violențele continuă, e și mai nasol.

Până una alta, mulțumim că ați adus printre noi spiritul Crăciunului, doamna Firea! Dar nu mai bine facem un târg de Crăciun în sediul primăriei data viitoare?

Ilustrație articol: Inquam Photos / George Călin via Digi24

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Târgul de Crăciun al lui Firea creează incidente în Piața Victoriei

Spune-ți și tu părerea: