TAROM introduce AirFi la bordul aeronavelor

By | July 1, 2016

Iată o noutate care pe care ne putem aștepta s-o întâlnim data viitoare când mai zburăm cu Tarom. Au introdus un nou sistem de divertisment la bordul aeronavelor. Sistemul se numește “Airfi” și oferă acces la o bază de date cu știri, jocuri, filme, informații despre călătorie șamd.

Chiar mă gândeam la ultimul zbor că mai bine ar da jos acele TV-uri pe care arată itinerariu. La cât de mari sunt, cred că atârnă greu și la combustibil. Se pare că și ei se gândeau la fel.

Totuși, rețineți că AirFi nu înseamnă acces la internet, deci nu vă gândiți la Facebook. Cutiuța cu antenă nu face altceva decât să creeze o rețea locală la bordul aeronavei. Probabil că în realitate va oferi vreo 30 de minute de divertisment, poate chiar 2-3 ore pentru cei care au uitat să-și pună de acasă un film pe telefon sau tabletă.

Ce mi se pare amuzant este că pasagerii vor avea acces și la un sistem de chat. Sper ca în sfârșit să le pot da poke-uri celor care-și lasă copii să țipe pe toată durata cursei.

Mă rog, deocamdată dispozitivele vor fi instalate pe avioanele care fac curse lungi, urmând ca treptat să fie montate pe toată flota. Informațiile vor fi actualizate după fiecare aterizare. Eu salut această inițiativă, cu condiția ca dispozitivele chiar să se actualizez la sol, să nu fie lăsate de izbeliște.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: