Taxify Delivery: serviciu pentru livrat pachete în București

By | October 22, 2018

Taxify a lansat astăzi Delivery, un serviciu prin care utilizatorii pot trimite colete în București prin intermediul aplicației. De fapt, utilizatorii din București începuseră să trimită de mult colete prin intermediul aplicației, însă acum Taxify practic a oficializat funcția.

taxify delivery

Inclusiv eu am trimis pachete prin Uber și Taxify, la cererea altor persoane. Avantajul este că nu costă mult, nu este nevoie să pierzi mult timp cu ambalarea, pachetele ajung în aceeași zi, și poți urmări și livrarea în timp real. Diferența față de curier este că nu ai nicio asigurare a transportului și că trebuie să anunți destinatarul să iasă în întâmpinarea mașinii la ora stabilită.

Tot ce știm deocamdată despre Taxify Delivery este că tariful minim este 10 lei. Însă Taxify nu a dat încă detalii despre dimensiunile maxime ale pachetelor, asigurare sau cum vor fi plătiți șoferii pentru livrări.

Mie mi se pare un început bun și cred că funcția va putea fi perfecționată pe parcurs. Mă gândesc că șoferul ar putea face o poză pachetului în momentul în care îl preia și o poză în momentul în care îl predă. Astfel se evită o parte din discuțiile care ar putea apărea cu privire la integritatea pachetelor.

O funcție similară oferă și Glovo, pe care îl folosesc cu plăcere pentru livrarea de mâncare, dar pe care încă nu am apucat să-l folosesc pentru livrat pachete. Sunt însă surprins că Uber nu a anunțat încă nimic în acest sens. Nici în alte țări nu știu dacă oferă un serviciu similar, deci probabil că nu îi interesează acest aspect.

Oricum, eu am decis prin iulie să iau o pauză de la Taxify, așa că nu mă voi grăbi să testez livrarea de colete.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: