Taxify scade din nou tariful, la un preț absurd de mic

By | October 6, 2017

Aseară, Sebastian de la Taxify mi-a trimis o notificare prin care îmi spune că tariful pentru octombrie este de 0.9 lei pe kilometru, 0.15 lei pe minut, iar cursa minimă de 7.5 lei.

Comparativ, Uber are tarif de 1.3 lei per kilometru și o cursă minimă de 10 lei. La taxi, prețurile pornesc de la 1.39 lei per kilometru. Așadar, Taxify este în momentul de față cel mai ieftin mijloc de transport de acest gen.

Dar pe mine mă sperie lupta pentru cel mai mic preț, pentru că nu mi se pare că duce la ceva bun. După cum spuneam și pe facebook, următorul pas este să te plătească șoferul ca să te urci cu el în mașină.

Nu vreau ca șoferii de Taxify sau de Uber să se comporte de parcă îmi fac o favoare că mă plimbă cu mașina. Şi taxiurile au avut din totdeauna un preț destul de mic, și nu s-a ales nimic bun din asta. Şoferii se cred cumva îndreptățiți să îți dea câte o mică țeapă, doar trebuie să trăiască și ei, nu?

Am mai spus-o și o mai spun. Nu folosesc serviciile de ride sharing pentru preț, ci pentru calitate. Am foarte multe curse ca pasager și s-a întâmplat de multe ori să mă sui într-un “logan d-ăla alb care scârțâia din toate încheieturile”. Atât timp cât mașina a fost curată și șoferul politicos, nu mi-a păsat. Am dat cu plăcere rating de 5 stele.

Hai să nu stricăm și chestiile astea.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Taxify scade din nou tariful, la un preț absurd de mic

  1. darkdistro

    Uber nu are cursă minimă de 10 lei.Acum cateva zile am platit 8 lei.

    Reply
  2. Andreea

    De curând au scumpit tarifele la taxi dacă nu mă înșel. De acord, nu prețul mă convinge, ci calitatea.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: