Tazz by eMAG – EuCeMănânc se transformă într-un serviciu în stilul Glovo

By | April 17, 2020

Platforma eucemananc.ro tocmai s-a transformat în tazz by eMAG, și oferă livrare rapidă de produse alimentare și produse pentru casă. Platforma este acum disponibilă în mult mai multe orașe, cum ar fi: București, Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploiești, Sibiu, Deva, Brăila, Galați, Alba Iulia, Craiova, Pitești.

tazz by emagÎn ceea ce privește partenerii din platformă, în primă instanță regăsim McDonald’s, eMAG, Mega Image, Dr.Max, Sensiblu și dm (drogerie markt). Aceștia sunt partenerii care livrează bunuri și alimente, pe lângă restaurante deja prezente în aplicație. Trebuie însă menționat că McDonald’s este disponibil doar în București, Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Brăila, Deva, Alba Iulia. iar Mega Image doar în Sectorul 1 din București, Timișoara și Cluj-Napoca, însă planurile spun că doresc să acopere toată țara.

Tazz promite același timp bun de livrare: maxim o oră indiferent ce ai comanda – mâncare gătită, alimente sau produse pentru casă. Pe lângă asta, platforma încurajează plata cu cardul și are integrate diverse opțiuni de livrare precum “livrare non-contact”. Pentru livrare puteți folosi fie site-ul, fie aplicația pe care o găsiți și în Play Store și în App Store.

tazz livrare mâncare

Eu unul mă bucur că i-au schimbat numele. EuCeMananc creea un pic de confuzie, iar tazz cu este un nume mai scurt și cu siguranță mai ușor de ținut minte. Pe lângă asta, stăteam ieri și mă gândeam că pe fondul crizei cresc foarte mult business-urile de tip food delivery, iar noi nu aveam nici unul românesc care să se bată corp la corp cu Uber Eats și Glovo. Mă bucur că există și o alternativă românească. Și cred că dacă ar intra într-o platformă de afiliere (wink-wink), tazz ar avea o creștere și mai rapidă și ar ajunge la mai mulți utilizatori. Până la urmă și Glovo și Uber Eats s-au bazat pe un sistem similar de incentives pentru a atrage utilizatori noi.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: