Tech News – 22 decembrie 2013

By | December 22, 2013

Mi-am propus ca la sfârșitul fiecărei săptămâni să adun aici toate știrile legate de tehnologie pe care le-am citit și despre care n-am avut timp să fac un articol. M-am inspirat de la zoso, care face asta aproape zilnic. Să vedem dacă reușesc să mă țin de meserie. Cu Sondajul de Sâmbătă începe să fie greu.

 

 

1. teamdronat.ro – Prima comunitate de video sharing pentru cei care filmează cu dronele în România. Comunitate înfrățită cu Trafictube.ro

2. Review la Mac Pro.

3. Au apărut poze cu Tizen, sistemul de operare copiat după Android dezvoltat de Samsung.

4. Un român a construit o mașină din lego. Nu are nevoie de carburant și prinde cam 30km/h. I-a luat un an jumătate s-o facă.

5. Cel mai mișto cub de pe planetă.

6. Android 4.4 vine pe Note 3 și Galaxy S4 la sfârșitul lui ianuarie. Probabil prin martie-aprilie ajunge și la noi.

7. Încep să apară zvonuri despre Galaxy S5. E posibil să aibă display cu rezoluție 2K și un nou tip de senzor (ISOCELL).

8. O reclamă interactivă la Moto X. Din păcate Moto X nu este disponibil în Europa. Nimeni nu știe de ce. Nici măcar Google.

9. Dusterul este cea mai hot mașină din Europa. Dacia este producătorul cu cea mai mare creștere din Europa: 21% anul ăsta, mult față de locul 2, Mazda – 15%. Producția Dacia s-a dublat în anul 2009 față de 2008. Acum au vândut 260.000 mașini și dețin 3% din piața Europeană. Francezii au profit 9% din vânzarea unei Dacii, la fel și nemții cu Mercedes.

  1. Credit foto: Darpa Robotics Challange.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: