Telefoane: cu mufa în sus sau în jos ?

By | October 14, 2013

Am avut o discuție în familie legată de poziționarea mufei audio de la telefoane. Eu sunt fan al mufelor amplasate în partea de jos a telefonului. Îmi place să bag în buzunar telefonul cu susul în jos în așa fel încât să-l pot scoate dintr-o singură mișcare și să fie direct cu fața spre mine.  Mi se pare mai greu de scos dacă telefonul stă “în picioare” în buzunar.

Nimeresc prin buzunar din prima butonul de volume up pentru că știu că este cel mai de jos. Invers bâjbâi. Iar cu mufa în partea de sus, mi se pare că se scurtează din lungimea cablului. În loc să vină ca și o extensie de sub haină, va face o buclă inutilă.

Ea preferă mufa amplasată sus. Până la urmă accept că este o chestie legată de preferința fiecăruia. Dar vreau să știu, vouă cum vă place ?

[poll id=”2″]

 

cubucla_farabucla

P.S: După ce că am un telefon cât Oana Roman, i-au mai pus și căști albe. N-ai cum să nu-l vezi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Telefoane: cu mufa în sus sau în jos ?

  1. Viorel Tecla

    Iti dau eu o tema de lucru….am observat ca in 90% din cazurile cand imi gaseste actualizari la aplicatii se intampla imediat dupa ce ma loghez pe aplicația de Facebook. ….ce legatura este intre contul de Facebook si cel de gmail, implicit cel de playstore??

    Reply
    1. revo Post author

      Niciuna. Când aprinzi telefonul wifi-ul încă nu-și intră în drepturi, chiar dacă arată acolo că e conectat. Poate vrei doar să vezi cât e ceasul. Când intri pe facebook (sau orice altceva), atunci se face trafic, și printre traficul ăla verifică și update-urile. Cel puțin asta este explicația mea 🙂

  2. Alice

    Imi mentin parerea: depinde ce telefon ai avut si cum te-ai obisnuit prima data. Pun pariu ca daca ai fi avut iphone ai fi fost acum de cealalta parte a baricadei. Si pentru butoanele de volum… Ia-ti casti de iphone 😛

    Reply
  3. Adrian

    Salut.Eu aș vrea un smartfone cu mufa de încărcare în partea de sus nu jos.Am nevoie neapărat.Dacă imi puteți recomanda câteva modele de tel v-aș fi foarte recunoscător.!!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: