Televizoarele curbate: nu neapărat o idee bună

By | April 30, 2014

LG au fost cei care au lansat primii televizoarele curbate în România, pe la începutul lunii. Săptămâna trecută a lansat și Samsung câteva modele, tot curbate, dar UHD (4K) de această dată.

Prețurile le recomandă mai mult pentru un display dintr-un magazin de fițe sau sediul unei firme care vrea să impresioneze prin opulență. Dar mie nici așa nu mi se par o idee bună. Cu excepția unui unghi de vizionare perpendicular, de oriunde te-ai uita, se văd reflexii. Ca în poza de mai jos:

dreamhack_2014-34

În comunicatul de presă de la Samsung se vorbește despre o experiență de vizionare mai bună. Dacă ar fi fost așa, în toate cinematografele din lume proiecția s-ar fi făcut pe ceva curbat.

Credeam că producătorii s-au învățat minte după TV-urile 3D, dar se pare că nu. Sau poate pur și simplu le convine o astfel de strategie. O modă nouă la fiecare doi ani.

Eu încă aștept TV-ul cu sistem de operare Android.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Televizoarele curbate: nu neapărat o idee bună

  1. Daniel

    Cred ca au inteles gresit ideea… Nu prea vad care-i rostul sa curbezi un pic un TV. Ideea era sa acopere intregul camp vizual de 180 de grade. Asta e ceva luat de la gameri. Cred ca e mult mai valabila ideea pentru un monitor desktop care se curbeaza in jurul tau.

    Reply
  2. Refu

    Probabil ei doar o gandesc ca ceva de marketing, sper ca nu au de gand sa faca mai multe modele cu ecran curbat, mai bine sa gaseasca alte metode tehnologice care sa imbunatateasca cat pot de mult experienta.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: