Televizorul românesc Diamant se relansează

By | April 3, 2019

Nu este o glumă. Televizorul românesc Diamant, pe care probabil îl țineți minte cu tot cu mileu și pește de sticlă, se va produce din nou.

tv românesc diamant vechi

Brandul este relansat de Horizon, care aparține de compania Network One Distribution (NOD), deci cel mai probabil în curând îl vom vedea în oferta eMAG.

UPDATE: A apărut în oferta eMAG. Prețurile pornesc de la 420 lei.

tv românesc diamant 2019

Spre deosebire de televizoarele vechi, care s-au produs începând cu anul 1961 de Electronica București, comunicatul spune că cele noi vor fi asamblate în UE, Turcia și China.

tv led diamant 2019

Diagonalele vor fi între 22 și 43 de inch, iar rezoluțiile vor fi HD și Full HD. Vor avea porturi HDMI, USB și CI+. Comunicatul nu menționează nimic despre un eventualbundle împreună cu un pește de sticlă, dar speranța moare ultima 🙂

Primul obiectiv al noului brand este să atingă 10% cotă de piață în România, iar apoi extinderea către Ungaria, Polonia, Grecia și Moldova.

Eu unul d-abia aștept să le văd și sunt foarte curios cum se vor poziționa ca preț față de Horizon.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Televizorul românesc Diamant se relansează

  1. dax

    Daca nu l face 3D nu au nici voința nici imaginație, 3D in sensul carcasei originale, să te uiți la el și sa vezi 3D in fața ochilor vrând nevrând, să tii dea senzația tubului cinescopic și totuși să se vadă bine, un contrast generator de noi senzații.

    Reply
  2. Vlad

    O singura experienta am avut cu Horizon, dar nu am uitat-o.
    In 2011 am luat de la emag, Monitor LCD HORIZON 22”, Wide, DVI, Boxe, 2206SW, ce in 2 saptamani s-a stricat, l-am returnat si am luat un samsung ce il folosesc si in ziua de azi 🙂

    Reply
  3. George

    daca nu o sa faca pretul la jumate fata de un tv de firma nu o sa se vanda,scuze EU n-as cumpara daca diferenta dintre un tv de firma cu aceleasi caracteristici cu garantie serioasa nu este de cel putin -50% la diamant n-as cumpara nici pentru beci.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: