Tesla Model Y surprins într-o filmare generoasă pe autostradă

By | November 1, 2019

Tesla Model Y este următorul model pregătit de Elon Musk pentru lansare. Este un CUV, deci mai mic decât Model X, construit tot pe platforma lui Model 3.

Până acum prototipurile de Model Y au mai fost surprinse în tot felul de imagini și filmări scurte. Dar dacă nu mă înșel, cu peste 3 minute,  aceasta este cea mai generoasă filmare cu Model Y de până acum. Culmea, surprinsă tot de o cameră de bord de pe o Tesla.

Filmarea este interesantă pentru că Model Y apare pe șosea lângă Model 3, dar și lângă alte SUV-uri, precum BMW X5, așa că ne putem face o idee despre dimensiuni:

Sincer, mie Model Y mi se pare destul de micuț. Nu știu unde va încăpea și al treilea set opțional de scaune pentru 7 pasageri în total.

Din punct de vedere al design-ului cel puțin din față mi se pare că arată aproape identic cu un Model 3. O ușoară diferență se vede la spate, unde porbagajul este un pic mai bombat.

Model Y va fi lansat în vara lui 2020 și se zvonește că modelul de bază va oferi o autonomie de aproape 400 km și o viteză de 193 km/h pentru 39.000 $.

tesla model y filmare

Sursa: electrek

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: