The Defiant Ones pe Netflix – apropo de succes

By | August 2, 2018

The Defiant Ones este un documentar în patru părți despre ascensiunea lui Jimmy Iovine și Dr. Dre, până în punctul în care au vândut beats by Dre pe 3 miliarde de dolari către Apple.

Sunt la episodul 3/4 și îl recomand celor interesați de domeniul muzical. Mie mi-a schimbat complet părerea despre Jimmy și Dre. Întotdeauna am crezut că sunt doi tipi care au avut un pic de noroc și un pic de fler.

Dar nu este deloc așa, succesul nu a venit peste noapte. Este vorba mai degrabă despre perseverență și multă muncă. Eate o scenă în care Jimmy povestește că în timpul producției pentru un album U2, au înregistrat o melodie de vreo 280 de ori. De atât de multe ori încât s-a subțiat banda și s-a rupt. La fel spune și Dre. Că stăteau cu zilele în studio.

Pe lângă asta, mai sunt tot felul de povestioare din istoria NWA și despre rapperii din anturaj. Eu sunt uimit de cât de inconștienți erau oamenii. Cred că am auzit de vreo 3-4 ori povestea cu “conduceam beat/drogat”, “accident”, “terapie intensivă”. The DOC așa și-a pierdut vocea de exemplu.

E de văzut documentarul.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “The Defiant Ones pe Netflix – apropo de succes

  1. Tatianaangelica

    Sunt curioasa ce gen de seriale preferi si ce seriale recomanzi!!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: