Toate emisiunile bune de pe Travel Channel au dispărut, iar o parte s-au mutat pe HGTV

By | April 4, 2020

Nouă ne plăceau trei emisiuni de pe Travel Channel: House Hunters International, Bizarre Foods Delicious Destinations cu Andrew Zimmern și Hotel Impossible cu Anthony Melchiorri. Uneori, în funcție de ce aveam în stomac, ne mai uitam și la Bizzare Foods, varianta clasică, în care Andrew Zimmern mănâncă doar ciudățenii, nu și mâncare normală.

Eh, vă las să vă dați seama care au dispărut. Evident, toate cele trei emisiuni care ne plac nouă. Și nu știu de ce, că este o perioadă în care toată lumea are timp de pierdut, și cel puțin House Hunters International ar fi mers la fix, acum că nimeni nu mai poate călători. M-am uitat acum pe programul Travel Channel și parcă rulează pe o variantă de avarie. Nimic interesant.

Dacă vă place genul ăsta de show-uri (și dacă ați epuizat deja și recomandările noastre de pe Netflix: prima și a doua), puteți încerca și HGTV. Am găsit aici câteva versiuni de House Hunters, nu international din păcate, ci House Hunters original, prin SUA, și House Hunters Renovation. Pe lângă asta ne-a plăcut și Hawaii Life (un show cu familii care își cumpără case în Hawaii), și Desert Flippers, în care un cuplu cumpără case în California, le amenajează și ulterior le vinde pe profit. Ceva în genul Stay Here de pe Netflix. În fine, show-uri care să te captiveze, să te ajute să pierzi vremea și poate să-ți mai vină și câte o idee pentru casa ta.

Ah, și dacă emisiunile de mai sus vi se par prea girly, History a început să difuzeze de pe 2 aprilie ultimele șase sezoane din Top Gear-ul ăla bun, produs de BBC. În seara asta de la ora 23 văd că sunt episoadele 1 și 2, probabil în reluare.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: