Top 3 funcții utile ale lui Samsung Galaxy S9+

By | March 19, 2018

Samsung Galaxy S9+ nu are atât de multe lucruri noi față de S8+, însă are câteva funcții care îți fac viața mai ușoară. Spoiler alert: nu sunt cele pe care mizează marketing-ul Samsung.

Iată care mi s-au părut mie cele mai utile noutăți:

1. Intelligent Scan

Cred că este cea mai consistentă îmbunătățire pentru Galaxy S9+. Era și înainte pe S8, însă nu funcționa atât de bine. Pe S9+ LED-ul care-ți iluminează fața este mult mai mare și de data aceasta deblocarea telefonului se face mult mai rapid, iar eu consider acest lucru un real punct în plus. Mi-a detectat fața din orice unghi m-am uitat la el, în beznă, cu lumină puternică în spate, cu gluga pe cap, chiar și cu ochelari de soare.

intelligent scan samsung galaxy s9 plus

Mi-am format un fel de reflex, de a ridica telefonul cu degetul pe senzorul de amprente din spate. Astfel că până îl aduc în dreptul feței, ori îmi detectează amprenta ori trăsăturile feței. Funcționează în 10 din 10 cazuri.

Mi s-a părut foarte utilă și la volan, când telefonul este în suport, iar senzorul de amprente de pe spate era acoperit. E de ajuns să apeși butonul de power, să te uiți un pic urât la telefon, iar acesta înțelege că nu-i de glumă și se deblochează.

2. Samsung Pass

Este un fel de manager de parole integrat de Samsung în telefon. Spre deosebire de funcția nativă a Android-ului, Samsung Pass funcționează cu mai multe aplicații, nu doar cu cele la care te loghezi cu contul Google. Când deschizi aplicația, telefonul folosește Intelligent Scan pentru a ști că ești tu și-ți precompletează userul și parola. Cui îi mai trebuie confidențialitate când te poți loga atât de repede în aplicații? 🙂

3. Sunet Stereo

Pe lângă difuzorul de la baza telefonului, Samsung Galaxy S9+ mai are un al doilea difuzor, deasupra display-ului. Nu mai țin minte dacă și S8-ul îl are, însă la Galaxy S7 am o problemă. În 7/10 cazuri se întâmplă să-i acopăr difuzorul de la bază cu palma atunci când îl întorc în format landscape. Acel difuzor în plus al lui S9+ rezolvă aceast mic inconvenient.

În concluzie, Samsung Galaxy S9+ aduce îmbunătățiri, însă câștigul real nu stă în cele prezentate de Samsung, ci mai degrabă în funcții deja existente dar perfecționate. Despre noutățile cu care marketingul Samsung încearcă să vândă telefonul știți deja părerea mea.

Am primit Samsung Galaxy S9+ este primit prin campania Orange Smartphone Tester, unde există și o mică întrecere între bloggeri. Așa că dacă vrei să mă susții, poți da un share articolului. Mulțumesc! ?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: