Trafic de date de la Vodafone gratuit la metrou și în week-end-ul viitor

By | February 9, 2016

Vodafone a ținut ieri prima conferință de presă pe 2016, unde cei din conducere și-au făcut cunoscută o parte din strategia pentru anul acesta, dar au anunțat și câteva beneficii interesante pentru clienți. Să începem cu ceea ce mie mi se pare cel mai mișto:

Trafic de date gratuit la metrou

Timp de aproape două luni, până pe 31 martie, traficul de date va fi absolut gratuit la metrou. Pe lângă asta, Vodafone mai pune pe masă câteva cadouri. Dacă vă plictisiți de Facebook, puteți asculta muzică gratis pe Zonga, puteți urmări câteva filme gratuit prin platforma HBO GO sau puteți citi chiar și cărți. Mai mult, printr-un parteneriat cu Mega Image, vor fi amplasate panouri cu coduri QR, pe care le puteți scana pentru a cumpăra produsul respectiv. Nu știu mai multe detalii despre cumpărături, dar eu sper să te aștepte cineva cu ele la stația la care cobori.

Trafic de date gratuit în week-end-ul ce vine

Vodafone spune că în week-endul cu Valentine’s Day (13-14 februarie) traficul de date va fi gratuit, pentru a celebra rezultatele bune obținute în al doilea an consecutiv la testele “P3 Communications”. Aceste teste pun la încercare toate componentele unei rețele (voce în mișcare, web browsing, video streaming) și se desfășoară prin toată țara, nu numai într-un singur loc. Astfel, rezultatul bun ne clasează și țara pe locul 1 în Europa.

O zi de trafic de date gratuit pentru o problemă semnalată

Dacă ai vreo problemă cu rețeaua Vodafone, poți oferi feedback prin intermediul aplicației MyVodafone. Începând cu 16 februarie, în schimbul acestui feedback, vei primi o zi de trafic gratuit în rețea. Această abordare merge pe principiul “mulțumit sau banii înapoi” și mi se pare o idee bună, atât pentru clienți cât și pentru Vodafone.

vodafone-februarie-2016-15

Clienții primesc ceva la schimb dacă nu sunt mulțumiți, în timp ce Vodafone știe unde ar trebui să mai lucreze pentru a îmbunătăți rețeaua. Nu poți beneficia de ofertă mai des de 1 zi pe lună.

În rest, mai sunt câteva detalii despre Vodafone la început de 2016. În ceea ce privește direcția de comunicare, noul slogan devine “Ai puterea să reușești pe drumul tău“. Mi-a plăcut că urmând această idee, că tehnologia ajută omul, au ales să integreze în comunicări și câteva exemple de parteneri care le folosesc soluțiile. Printre ei se numără și Albalact sau Mega Image.

vodafone-februarie-2016-13

Despre rețea am aflat că au ajuns cu acoperirea 4G în toate capitalele de județ și în întregime în Ilfov. În ceea ce privește terminalele, la nivelul întregului an, 70% dintre ele sunt cu 4G, iar în decembrie anul trecut, procentul se apropia de 80%. Așa cum era de așteptat, și traficul de date a crescut. În trimestrul patru din 2015 a fost o creștere cu 130% față de aceeași perioadă a anului trecut. 30% din acest trafic este pe 4G, deci este loc pentru creștere.

vodafone-februarie-2016-10

Parcă acum îmi pare rău că nu mai merg cu metroul atât de des ca înainte. Probabil acum 3-4 ani aș fi putut să trăiesc la metrou pentru două dacă aflam că acolo este trafic nelimitat. Voi profita în schimb de week-end-ul nelimitat. N-ar fi rău să se repete cât mai des genul ăsta de week-end-uri, măcar de 3-4 ori pe lună 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: