Trei Ceasuri de Vânzare

By | February 24, 2013

Se vând 3 ceasuri cu următoarele mențiuni. Toate ceasurile au revizie generală făcută în service. Se vând cu baterie nouă și garanție 1 an din partea mea. Înainte de vânzare vor fi tratate cu ultrasunete pentru igienizare (se elimină orice particulă de mizerie de la posesorul anterior). Cumpărătorul plătește transportul și dacă este nevoie, transport înapoi în timpul garanției.

La nevoie pot furniza pe mail poze la rezoluție maximă.

1. Candino Nightlight – 500 de lei 400 lei
Mecanism ETA 955 412 . Se vinde în cutia originală. Prezintă urme de folosire pe butonul care activează lumina (se vede în a doua poză). Capacul este un pic zgâriat, va fi șlefuit înainte de vânzare.

candino nightlight img 5 candino nightlight img 1 candino nightlight img 2 candino nightlight img 3 candino nightlight img 4 candino nightlight img 5

2. Tissot PR 50 – 300 de lei 250 lei
Mecanism ETA 955 112 . Arată impecabil. Se vinde bulk (fără cutie).

tissot pr 50 img 1 tissot pr 50 img 4 tissot pr 50 img 3 tissot pr 50 img 2

3. Tissot t-touch Titanium – 1300 de lei
Am 2 t-touch și vând unul dintre ele pentru că vreau să-mi cumpăr un t-touch Expert (deh, nu se mai poate). Nu este cel pe care am promis că nu-l voi vinde niciodată. Va fi șlefuit înainte de vânzare. Doar brățara va fi tratată cu ultrasunete. Carcasa nu poate fi tratată (se șterg cifrele de pe bezel). Se vinde bulk.

tissot t touch titanium img 1 tissot t touch titanium img 5 1 tissot t touch titanium img 4 tissot t touch titanium img 3 tissot t touch titanium img 2

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Trei Ceasuri de Vânzare

  1. Ariel

    Ce tare, ești primul colecționar de ceasuri din generația tânără de care știu. 🙂
    Baftă la vânzare ! (eu unul colecționez obiective de DSLR)

    Reply
  2. revo Post author

    Mersi ! It runs in the family 🙂 Eu am aparate, îmi plac gadgeturile vechi. Am un fed (pe care am încercat să-l repar și l-am distrus, stă desfacut de 1 an), un smena si un zenith.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: