Trei show-uri bune de cooking pe Netflix

By | September 13, 2019

N-am rezistat nici la Chef’s Table nici la Street Food din același motiv. Pe mine mă interesează să văd preparate mișto, eventual să mai aflu despre vreun preparat local pe care să-l caut în city break-uri. Sau să-mi mai vină câte o idee de încercat acasă. Nu să plâng că chef nu-știu-care a avut o copilărie nefericită și a rămas fără câine de la o vârstă fragedă. Am descoperit în schimb alte trei show-uri care mi-au plăcut foarte mult.

Somebody Feed Phill

Primul a fost Somebody Feed Phill, unde dacă faceți abstracție de firea exuberantă a lui Phill (și de convorbirile cu părinții), show-ul devine chiar digerabil. Dacă treceți de primul episod, probabil că vă va prinde. E un cooking/travel show în care tipul se plimbă prin tot felul de orașe mișto și încearcă de toate, de la restaurante à la carte, la street food.

The Chef Show

Al doilea la care ne-am uitat a fost The Chef Show, cu Jon Favreau. Ideea este că Favreau a rămas cu plăcerea de a găti după ce a jucat în filmul Chef (pe care vi-l recomand, apropo). Așa că a făcut acest show în jurul mâncării, în care se întâlnește cu chefi celebri din State și cu tot felul de vedete (Bill Burr, Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr., Tom Holland, Robert Rodriguez șamd). Show-ul e light și amuzant, cu șansa de a mai afla una-alta despre mâncare. Sau despre vedete.

The Final Table

Ultimul dar nu cel din urmă este The Final Table. Un fel de Masterchef mult mai condensat, în care concurenții sunt deja chefi celebri din lume, care deja au restaurante cu stele Michellin. Provocarea este ca într-o oră să gătească o mâncare specifică unei țări. Mâncarea va fi apoi evaluată de un fel de chef-guru din respectiva țară. Dacă nu vă deranjează prezentatorul insipid, show-ul este foarte interesant. Pur și simplu am fost uimit de felul în care bucătarii de top gândesc o mâncare de la zero și de cât de multe lucruri se ține cont atunci când evaluează mâncarea între ei. Uitându-mă la acest show am ajuns la concluzia că oamenii nu sunt foarte departe de compozitorii care compuneau partituri la anii 1800.

Așa că dacă vă place genul și vreți să vă vină idei, adăugați-le pe listă. Mai ales că vine sezonul rece și vom avea mult timp de privit.

Problema mea este alta: la ce mă mai uit acum?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Trei show-uri bune de cooking pe Netflix

    1. Revo Post author

      M-am uitat un pic la Million Pound Menu. Pare mai mult spre business așa. O să-i dau o șansă.

Spune-ți și tu părerea: