Tu știi câte apeluri ai primit luna trecută?

By | May 6, 2019

V-ați gândit vreodată câte apeluri primiți pe lună? Eu m-am gândit să țin evidența pentru un numărul de telefon de la muncă. Teoretic, n-ar trebui să fie greu de aflat de aflat, nu?

Până să iau telefonul în mână eram sigur că aplicația standard a telefonului îmi poate spune acest lucru. Ceva de genul “32 incoming calls last month”. Pare genul de funcție care există de când lumea, dar nu este așa. Aplicația stock de Android nu poate filtra decât între “apeluri la care ai răspuns” și “apeluri pierdute”. Dacă vrei să știi câte apeluri primite ai avut în total pe luna precedentă, trebuie să le numeri. Greu.

Am zis că nu-i problemă. Sigur trebuie să existe o aplicație de Android care să facă acest lucru. Și am căutat în Play Store. După două ore de instalat și dezinstalat aplicații m-am dat bătut. Am găsit aplicații care îți spun numărul de apeluri efectuate, numărul de minute vorbite șamd. Toate combinațiile posibile mai puțin ce îmi trebuie mie.

M-am uitat de curiozitate și pe desfășurător (Digi). Și acolo sunt trecute doar apelurile inițiate. Se pare că nimănui nu-i pasă de numărul de apeluri primite.

În concluzie, dacă ești developer de Android și vrei să faci un ban, eu aș plăti cu drag pentru o astfel de aplicație 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Tu știi câte apeluri ai primit luna trecută?

  1. Byte00

    Exista in Google Play, aplicatia Call Duration Explorer.
    Eu o folosesc cu succes.

    Reply
  2. Revo Post author

    Nici una dintre cele de mai sus nu mai este în Play Store. Probabil că acest gen de aplicații încalcă politicile Google. Acum stau și mă gândesc dacă vreau cu adevărat să le instalez sau nu 😀

    Reply

Spune-ți și tu părerea: