Uber Eats se lansează în România

By | February 28, 2018

Probabil cea mai bună veste din ultimul timp este că Uber Eats are planuri de lansare în curând în România. Uber Eats este serviciul de livrare de mâncare a celor de la Uber. Ceva similar cu FoodPanda, Oliviera și recent lansatul HipMeniu, însă pe lângă mașini, Uber folosește și biciclete sau scutere pentru livrări.

De fapt, planul inițial de lansare era pentru a doua parte a anului trecut. Nu știu de ce au amânat, însă acum se va întâmpla mai mult ca sigur, pentru că au apărut reclame pentru recrutarea livratorilor, iar Bucureștiul apare deja în aplicația Uber Eats. Pe care, apropo, o puteți descărca deja [Android, iOS]. Din câte văd, sunt în zona de livrare și cu adresa de acasă și cu cea de la birou, deci d-abia aștept să comand și să scriu un articol.

lansare Uber Eats Romania

Acum înțeleg de ce FoodPanda a lansat recent un redesign masiv al site-ului, iar Oliviera tocmai s-a vândut. De HipMeniu nu știu mare lucru, sunt cei mai noi, dar tare mă tem pentru ei în lupta cu ceilalți. Părerea mea este că Uber va juca destul de agresiv în primă instanță, în încercarea de a elimina măcar unul din ceilalți rivali.

Oricum, concurența dintre cele patru servicii de livrare nu poate să ducă decât la beneficii pentru noi. Și poate cu puțin noroc, se mai rafinează și celelalte aplicații. În momentul de față FoodPanda oferă aproape zero asistență. Ieri nu am avut cu cine să discut pentru a anula o comandă, iar aplicația pentru smartphone nu o folosesc decât în cazuri de urgență. O instalez, dau comanda și apoi o dezinstalez, pentru că nu pot opri notificările push pe care le primesc de 3-4 ori pe zi.

Despre Uber Eats găsiți mai multe informații la Bunescu, iar despre Uber Green (ride sharing cu mașini eco) la Radu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Uber Eats se lansează în România

  1. tndb

    parca citeam zilele trecute pe aici ca ai android. pe notificarile de la aplicatiile nedorite, tii apasat lung pe ele pana se schimba fundalul in ceva gri (depinde de la producator la producator) si in dreapta apare un i . click pe el si ai optiunea de block notification

    Reply
  2. Yusti

    Vor sa puna astia stapanire pe tot . Sandramalele astea mari au distrus toate buticurile. Ce mai misca pe plan local sunt astia care mai fac pizza, patiseriile , saloanele de frumusete ,
    casele de amanet, salile de pariuri , etc. Am ajuns sa ne dam cu parerea si sa avem un mare respect pentru afacerile la nivel global de parca ar imparti astia ceva cu noi. ”uber hitul” nu face decat sa dea la cap si mai mult afacerilor locale si asa facute praf. Micile afaceri au fsot facute praf. Astia gigantii o sa fie din ce in ce mai bogati iar noi restul vom ajunge la stadiul de sclavi daca nu ne vom apara interesele ca tara.

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu, nu ăștia au distrus toate buticurile, ci Parlamentul cu legile lor imbecile și cu climatul ostil IMM-urilor românești. Iar noi, în loc să ne plângem că vine Uber și ne ia pâinea, mai bine ne profesionalizăm și oferim și noi o alternativă mai bună sau măcar pe măsură.

  3. Petric

    Ce raspuns de tanar naiv care fuge dupa fenta. Ce sa te profesionalizezi daca asta cu telefoanele smar stiu si cand dai tu un part. O fi smart pentru ei, pentru ca ”prostii smart” dezvaluie tot despre ei prin purtarea acestor diweceuri, Dar NOI, pentru noi ca mici ”immuri” e jale.Pupati ma baieti in ”cur” ca o iti dea uberu ceva din profitul lui stelar

    Reply
    1. Revo Post author

      Așa tânăr și naiv cum sunt eu, trăiesc pe banii mei din vreo două-trei surse de venit, dintre care și “immuri” d-alea. Și sunt afaceri destul de solide cât să dorm noaptea liniștit și să nu mă plâng pe bloguri că îmi fură Uber/FoodPanda/Facebook/McDonald’s/Google pâinea de la gură.

      P.S: Nu-i nevoie să schimbi numele și mailul de fiecare dată când comentezi.

Spune-ți și tu părerea: