Uber introduce două opțiuni noi, foarte utile

By | August 28, 2017

Prima dintre ele este posibilitatea de a adăuga destinații multiple. Noi o așteptam de mult, pentru se întâmplă să mai călătorim și cu alți prieteni, pe care să-i lăsăm acasă pe traseu.

Pentru a adăuga mai multe destinații trebuie să apăsați pe câmpul “Unde/Where to”, apoi să apăsați pe “+” și să adăugați celelalte destinații. Uber recomandă utilizatorilor să nu facă opriri mai mari de 3 minute, din respect pentru șofer. Mi se pare de bun simț.

A doua opțiune este cea de chat cu șoferul. Mi s-a întâmplat de multe ori să vreau să îi mai transmit șoferului un detaliu în plus, dar nu atât de mult încât să fiu dispus să îl sun pentru asta.

Mi se pare interesant și cum funcționează această funcție. Mesajele trimise de către utilizator vor fi redate audio de aplicația șoferului, iar șoferul va confirma primirea mesajului printr-o atingere a ecranului. Chiar mă gândeam că n-ar fi o idee bună ca șoferii să stea să chat-uiască pe drum, dar se pare că implementarea este ok.

În rest, am călătorit foarte mult cu Uberul în ultimul timp, și sunt mulțumit de experiență. Am nimerit și trei curse cu Logan-uri albe care trosneau din toate încheieturile, dar nu m-a deranjat. Am zis de la început că mă interesează mai mult calitatea șoferului decât cea a mașinii.

Următorul pas pentru Uber în România sper să fie lansarea UberPOOL și UberEATS, pe care d-abia le aștept.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: