UberSNOW – astăzi puteți deszăpezi gratuit cu Uber

By | January 12, 2017

Când am primit marți comunicatul de la Uber, am cam mustăcit. Deja se deszăpeziseră majoritatea drumurilor și am zis că vin și ei la spartul târgului să-și facă un pic de reclamă. Iată că știau ei bine ce știau. Ieri am avut parte de o ninsoare și mai puternică decât prima ninsoare din an.

Am plecat de dimineață pe la ora 8 cu mașina, făcând primele șleauri pe drumurile dintre blocuri, și într-un drum până la Gara de Nord am avut ocazia să văd Bucureștiul mai haotic ca niciodată. Bulevardele mari erau deszăpezite însă primăria habar nu are că în București există și trotuare. Şi pentru că niciun trotuar nu era deszăpezit, oamenii mergeau în șir indian spre stradă, sărind cu nonșalanță în fața mașinilor.

Şi astăzi mai sunt multe trotuare care nu au fost curățate, așa că puteți apela la Uber să facă asta. După ora 11, atingeți partea din jos a ecranului și comandați un UberSNOW. O “echipă specială de deszăpezire” va ajunge la voi cu lopeți și un kit care să vă protejeze de frig. Sper că în kit este inclusă o “Săniuța”, că altfel nu ar fi un kit adevărat.

Eu am deszăpezit deja, pentru că nu suport să văd mașinile acoperite de zăpadă și pentru că îmi place să mă antrenez dând manevrând lopata. Nu cred că aș suporta să las pe cineva să facă treaba pentru mine 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “UberSNOW – astăzi puteți deszăpezi gratuit cu Uber

  1. Andrei

    40 ML de trotuar deszapezit.”Avantajul” iesirii la doua strazi.Vecinii nu s-au deranjat asa ca pietonii tot pe strada.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: