Un Bucuresti Made in China va rog

By | June 20, 2011

Niciodata nu mi-au placut chinezariile. Ori imi cumpar originalul ori nu mai cumpar deloc. Insa acum omuletii galbeni s-au apucat sa copieze ceva mult mai mare. Un lucru caruia ii vad utilitatea. Un oras. Da, o sa existe o replica Made in China orasului Hallstatt din Austria. De ce zic ca imi place ideea asta ? Din doua motive.

Primul ar fi aspectul material. N-ai bani de Dubaiul original ? Dai o fuga pana-n China. Ti-ar placea sa te distrezi intr-un club din Ibiza dar nu vrei sa stai cu o cola in fata pana dimineata ? Sunt sigur ca o sa existe si Ibiza made in China (cola cred ca este deja). Vrei sa te duci la cazino in Las Vegas dar n-ai destui bani ? Moneda lor e mai ieftina. Si lista poate continua..

Al 2-lea motiv este simplu. China ar putea deveni un fel de backup. A cazut un avion peste turnurile gemene ? Nu-i nimic, mai avem si in China. A ruginit turnul Eiffel ? Mai avem o bucata si in China. Si chestia asta poate functiona si ptr. România. S-au hotarat pana la urma sa extraga aurul ? Nu-i nimic, mai e o Roșia Montana si in China.

sursa

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Un Bucuresti Made in China va rog

  1. Sorin

    Chinezii stiu sa isi puna in valoare toate bogatiile, de asta au si ajuns atat de sus. Noi chit ca am vrea sa le punem in valoare si sa incercam sa ne ridicam suntem oprit de 5 oameni care au 10 ong-uri

    Reply

Spune-ți și tu părerea: