Un nou magazin The Beer Institute se deschide în complexul Agora Floreasca

By | February 15, 2019

The Beer Institute este un magazin specializat în comercializarea de bere artizanală românească. Primul magazin l-au deschis pe Dorobanți, în spatele ASE-ului, iar cel de-al doilea se deschide astăzi, în complex Agora Floreasca.

Agora Floreasca este un nou food hall, similar cu ce vă povesteam săptămâna trecută despre Carnivale Food Market. În puținele informații pe care le-am găsit despre Agora Floreasca, se menționează că aici vor fi 15 restaurante cu specific diferit. Deci The Beer Institute s-ar potrivi printre ele.

Magazinul cu bere va fi la etajul 1 al complexului și va fi deschis între 9.00 și 21.00. Găsiți pe Facebook evenimentul de lansare.

În comunicat se vorbește despre 150 de varietăți de bere artizanală românească, de la micro-berării din București, Iași, Cluj, Timișioara, Sibiu, Buzău, și cidru din Sălaj și Argeș. Nu vor vinde doar bere, ci și obiecte beer-related (pahare, postere) și gustări, produse tot la noi în țară (chipsuri, crackers, popcorn, grisine). Magazinul va avea, evident, și 16 locuri unde se pot degusta berile.

Ca o notă personală, mi se pare foarte tare că un magazin de bere are drept fondatoare două fete 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: