Un nou serviciu de livrare rapidă în București

By | October 18, 2019

Nu vă entuziasmați, nu este încă un serviciu de livrare mâncare. Se numește BeeFast și este un serviciu de livrat colete mici, până în 40x40x40 cm și 9 km. Site-ul e aici, prețurile sunt cele de mai jos:

Pentru trimis rapid chestii dintr-o parte în alta a Bucureștiului eu folosesc de obicei Uber sau Bolt și mă costă 12-20 lei, maxim 25. Am vrut să folosesc Glovo săptămâna trecută (prima dată când mi-am adus aminte că îi pot folosi și așa), dar nu era disponibilă funcția de curierat. Așadar, pentru astfel de nevoi cred că este mai avantajos Uber.

Dar dacă ai de primit bani pe un colet, se schimbă datele problemei. Probabil că pentru un business de eCommerce care vrea să livreze rapid merită încercat. Cu mențiunea că nu orice tip de produs merge livrat pe bicicletă. Îmi imaginez că n-ai vrea să primești niște obiecte premium sau mai delicate (sticlă, etc) livrate pe bicicletă.

Mă uitam pe site-ul Fan Courier și practic ei nu prea se ocupă cu livrări atât de rapide. Singurul lucru ușor asemănător cred că este livrarea Loco Sameday 1h, dar care nu se poate efectua decât în interiorul anumitor zone și care costă 35.7 lei. Sau 30 de lei pentru un timp de livrare 2 ore. Iar la nivel de București, livrarea din oricare zonă în alta se poate doar în 4 ore și costă 26 lei.

În concluzie, sunt bine venite astfel de servicii. Încă sunt multe probleme nerezolvate în domeniul curieratului. Și doar cine a trecut prin așa ceva știe cât de frustrant este să vrei să trimiți ceva rapid și să nu ai variante la dispoziție.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: