Un review pentru un Apple

By | July 28, 2010

PCFUN are un concurs destul de misto prin care te invita sa faci un review al unui produs de la ei care te-ar ajuta in activitatea de blogging. Pentru ca imi place sa scriu reviw-uri si pentru ca imi place si premiul o sa particip si eu.

Laptoul meu se incalzeste ca un calorifer si nu e chiar atat de portabil datorita greutatii, oricum vroiam sa-l schimb curand. Asa ca produsul pe care l-am ales este chiar premiul, un Apple MackBook Air , aflat la ei pe site sub categoria Sisteme.

Design. Cutit de bucatarie

Este facut de Apple? Mai trebuie sa spun si altceva ? Daca prima propozitie nu a convins trebuie mentionat ca este atat de subtire incat poti taia painea cu el (si youtube ne arata cum), il poti folosi pe post de frisbee, orice iti trece prin minte. Asta este principalul atuu, designul. Carcasa este unibody, facuta din aluminiu, cantareste 1,36 kg iar display-ul LED-backlight are diagonala de 13.3 inch. Atat tastatura cat si displayul au senzori care stiu sa ajusteze luminozitatea pentru vizibilitate optima.

Hardware. Solid si in interior

Procesor Intel Core 2 Duo, 2GB DDR3 @ 1066Mhz, Hard disk de 120Gb si o placa video nVidia GeForce 9400M cu 256GDDR3. La conectivitate sta un pic mai prost, pe langa wi-fi si portul bluetooth, doar 1 singur USB ! Sa zicem ca portabilitatea e o scuza.

Software. Miaau..

Avand in vedere ca Mac`ul este facut sa lucreze doar cu anumite componente fata de Windows, nu vor exista conflicte, nu vor fi probleme de drivere, o sa mearga ceas treaba. Asa ca aveti incredere in felina: Mac OS X v10.6 Snow Leopard

Price tag

6.945,85 RON la PCFUN. Ouch ! So please MTV, Pimp my ride …

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: