Untold povestit pentru oamenii care nu au fost până acum

By | August 4, 2019

Nu am fost până acum la Untold poate pentru că deși ascult cu plăcere muzică electronică, nu aș face mari eforturi să ajung la concertul vreunui DJ.

Anul acesta am ajuns la Untold la invitația celor de la Orange. Vă recomand să treceți pe la standul lor (e chiar între Polivalentă și stadion) și să puneți o cască VR pe cap. Prin ea puteți vedea 360 ca și cum ați fi pe scenă, datorită latenței mici oferită de 5G. Este interesantă experiența. Vă puteți face o idee despre ce vorbesc în clipul de pe canalul meu de YouTube, pe la secunda ’57:

Ah, și dacă sunteți pe altă rețea, mai bine vă conectați la rețeaua wireless Orange Untold, pentru că va merge mult mai bine decât datele mobile.

Și acum revenind la festival, este un pic altfel față de cum mă așteptam. În sensul că dacă nu ești fan muzică electronică, sunt atât de multe scene mai mici încât sigur găsești una la care să te distrezi.

Untold 2019 James Arthur

Pe lânga asta, este foarte mișto atmosfera de festival în sine. Joi, în ciuda ploii, nu am văzut decât fețe zâmbitoare. De la personalul de la check-in, la băieții de la bar, stewarzii de pe stadion care dansau din când în când și până la personalul care făcea curățenie. Este un fel de Summer Well la o scară mai mare 🙂

Dacă sunteți la Untold mai am încă două recomandări pentru voi.

În privința mâncării mergeți direct la Flame Burger. Este al celor de la Meat Busters, iar burgerii sunt foarte buni. Pe lângă asta, servirea se face aproape instant.

Și dacă rămâneți fără baterie la telefon (și nu aveți una externă), treceți pe la zona Samsung (spre spatele parcului, la ultimele scene). Acolo sunt niște lockere cu cifru, unde vă puteți lăsa telefonul la încărcat.

În rest, ce să zic, aș recomanda oricui să facă măcar o dată o vizită la Untold. Pe mine nu m-ar deranja să revin și la anul 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: