USR face treabă în sectorul 1

By | August 3, 2017

Am primit acum câteva luni un mail de la USR Sector 1, care spunea că ei se zbat în continuare în consiliu, dar că ar fi bine să știe și alți oameni ce fac ei pe acolo. Propunerea era de fapt să mă abonez la newsletter-ul lor. Așa că m-am abonat și am început să citesc mailurile pe care le trimit. Și de fiecare dată găsesc câte ceva util. De exemplu:

Au returnat școlii nr 12 un teren de 2500. Terenul a fost luat școlii în 2002 și pe el era construit o piață atât de inutilă încât era pustie. Între timp, în școală nu mai erau locuri pentru copii.

Au trecut Parcul Gării de nord în administrația sectorului 1 și acum vor să-l reamenajeze. Parcul era abandonat de vreo 7 ani.

Tratează pentru o pistă de alergare în Parcul Bazilescu și mai multe terenuri de baschet. Și pentru accesul gratuit al copiilor la un bazin de înot și la o sală de scrimă.

Sunt primii pe care îi știu că s-au agitat pentru pasarela peste lacul Herăstrău. Acum se pare că s-a pus în sfârșit o pasarelă acolo. Mă frapează cât de simplu ar fi putut fi evitate două tragedii.

Și au mai avut niște inițiative bune. De exemplu o hotărâre de consiliu care spune că toate școlile din sectorul 1 ar trebui să permită copiilor accesul pe terenurile de sport după program. Deocamdată doar școala nr 7 s-a conformat. Mi se pare absolut stupid ca după ce că avem oricum puține locuri de joacă, să le ținem închise și pe astea pe care avem, iar copiii să se joace printre roțile mașinilor.

Și mai sunt lucruri interesante de citit. Găsiți lista cu newslettere aici. Mi se par chestii mai utile și mai vizibile decât tot ce a făcut Firea până acum.

Departe de mine de a face propagandă USR-ului. Sunt victorii mici, dar am scris acest articol ca să le dau peste nas celor care ziceau că "nu fac ăștia nimic, că nu știu nimic, că nu sunt în stare.".

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “USR face treabă în sectorul 1

  1. Andrei

    Frumos.Cu fapte mici dar repetate se poate construi ceva mare.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: