Vestea pe care toată lumea o aștepta de la Philips

By | July 15, 2020

Ok, poate nu chiar toată lumea, ci doar eu. Sau poate nu doar eu, ci mai mulți fani Philips Hue. Sau Signify, cum îi spune acum. În fine. Philips Hue a lansat recent o serie nouă de produse.

Printre ele este Philips Hue Centris, un corp de iluminat pentru tavan, un fel de struțo-cămilă între o baghetă luminoasă și trei spoturi care pot fi direcționate și rotite la 350 de grade.

philips hue centris

Philips Hue Lighstrip Plus este o variantă updatată a benzii cu leduri, care permite acum reutilizarea benzilor tăiate sau alăturarea mai multor benzi printr-un conector. Eu sunt uimit pentru că nici nu îmi imaginam că până acum nu se putea face așa ceva. Partea bună este că la această bandă au adăugat și conexiune Bluetooth. Deci cine nu are bridge-ul Hue le poate folosi așa.

Philips Hue Bloom este o lampă de noptieră pe care eu nu prea o înțeleg, însă despre care știu că este foarte apreciată. Luminează cu maxim 500 de lumeni, temperatura de culoare poate fi variată între 2000 și 6500 k și intensitatea între 1 și 100%. Ideea este că acest Bloom îți colorează frumos peretele și creează o ambianță plăcută. Părerea mea însă este că poți face acest lucru deja cu becurile. Probabil că va fi și mai populară pentru că va avea Bluetooth integrat.

philips hue bloom

Pe lângă asta, pare că Philips Hue virează și mai mult către Bluetooth prin linia de produse Philips Hue White Ambiance, care include spoturi, lămpi de plafon și perete, veioze și lămpi încastrate.

Daaar ….

Pentru mine cea mai bună veste este că lansează un bec Philips Hue White A21, care are 1500 de lumeni. Până acum nu puteam să folosesc numai Hue chiar peste tot, pentru că erau zone (din sufragerie sau din bucătărie de exemplu), unde aveam nevoie de lumină puternică, iar cei 806 lumeni ai becurilor vechi nu erau de ajuns. Așadar, în curând le voi putea folosi și pentru iluminat pentru lucrat, nu doar ambiental.

În concluzie, două vești bune. Integrare cu Bluetooth pentru cei care nu vor să cumpere bridge-ul și becuri mai puternice pentru cei care au nevoie de maxim de luminozitate.

Noi folosim Philips Hue din noiembrie 2018 și suntem în continuare foarte mulțumiți de el. Acesta este setup-ul complet. Probabil cel mai impresionant pentru persoanele care vin în vizită este senzorul de mișcare, pe care l-am setat să aprindă gradual lumina atunci când detectează mișcare. Iar recent am conectat și o tastatură și o pereche de căști la Philips Hue și ne-am distrat în timp ce becurile pâlpâiau pe sunetele de tun de la World Of Tanks.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: