Vigilența Primăriei Sectorului 1 este impresionantă

By | December 18, 2019

De câteva zile pe ușa din fața blocului au apărut două afișe. Primul zice așa:

Te-ai uitat în stânga? Dar în dreapta? Dar în sus? Atenție! Dușmanul ascultă! Camere de supraveghere! Drone! Facial recognition! Social Credit-ul de la chinezi este la juniori pe lângă camerele montate de Poliția Locală Sector 1. Sunt atât de bune încât nici nu le vezi. Și trebuie să fie musai ultra-performante ca să te vadă în bezna de pe stradă, că noi n-avem stâlpi de iluminat decât pe o parte a străzii, că atât s-a putut.

Să revenim. Al doilea afiș spune că primarul sectorului 1, Dan Tudorache, băiat finuț cum este, pune la dispoziție pupele gratuite.

Bun, afișele sunt pe ușa din față.

În spatele blocului arată așa:

Ce vedeți în imagini sunt deșeurile rezultate de la firma de construcție care a reabilitat blocul din fundal. Firmă angajată de primărie, bineînțeles. Au lucrat din octombrie până acum vreo două săptămâni. Acum nu mai este nicio urmă de ei. Pe o margine a blocului încă mai este montată jumătate de schelă, însă ceva îmi spune că au abandonat.

Cine știe, poate camerele erau în pauza de masă și n-au văzut când s-au depozitat gunoaiele acolo. Poate nu sunt setate să detecteze decât cetățeanu’, nu și angajații primăriei. Dar întreb și eu… înainte să ne complicăm cu glume despre și monitorizare, nu mai bine ne vedem lungul nasului și nu angajăm pentru anvelopare firme certate cu salubrizarea?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: