Vodafone a greșit extragerea pentru acel Audi RS5 Coupé

By | April 14, 2018

Iată ceva amuzant la început de zi. Vodafone a făcut o greșeală la extragerea pentru marele lor concurs cu un Audi RS5 Coupé drept premiu. Cum a fost posibil?

Soluția software externă folosită pentru desemnarea biletului câștigător și a celor 100 de rezerve pentru marele premiu a extras în mod aleator biletele și codurile de referință corespunzătoare acestora, dar, din cauza unei erori tehnice, le-a aranjat în ordinea alfabetică a codurilor de referință, astfel influențând rezultatul final al extragerii.

Cu toate astea, conform regulamentului nu pot da înapoi, așa că trebuie să-i ofere neapărat premiul câștigătorului de pe 12 aprilie.

Soluția? Vor organiza încă o extragere … și vor da cadou încă un Audi RS5-ul Coupé. Răspunsul este și pe pagina lor de Facebook.

Îmi imaginez că decizia vine după ce echipa lor a stat trează toată noaptea, încercând să-și dea seama cine este vinovat pentru o gaură de 129.000 € în buget. N-aș vrea să fiu în locul acelui programator 😀

Iar pentru câștigătorul de pe 12 aprilie probabil că este cea mai norocoasă greșeală tehnică din viața lui.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Vodafone a greșit extragerea pentru acel Audi RS5 Coupé

    1. Revo Post author

      Alexandru Stefan Murariu, in varsta de 26 de ani, din judetul Constanta. Poate totuși avem noroc la a doua extragere. Sau a treia …. :))

  1. Gabi

    Salut,
    Spune foarte clar ca au facut extragerea printr-o “solutie externa”. Iar acea solutie a fost tragerilasorti.ro. Au scris si pe blogul trageri despre problema. A doua extragere a fost prin random.org. Intrebarea este daca gaura de 129K au suportat-o Vodafone sau trageri. Parerea mea e ca cel de-al doilea nu au bani sa suporte paguba.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: