Vodafone are site nou

By | August 26, 2010

Nu am avut timp sa ma uit in amanunt pe site (din perspectiva unui utilizator normal) insa tind sa cred ca schimbarea este mai mult de ordin estetic. Ca functionalitate ma lovesc tot de problemele site-ului vechi.

De exemplu unele optiuni de filtare din categoria “Telefoane” mi se par complet inutile iar altele lipsesc.

Ce este cu util: Sortare dupa pret, Oferta promotionala, Producator, Camera Foto, Filtrare dupa stil.

Ce nu-mi place:

Sorteaza in functie de rating. In functie de ratingul cui ? Pe ce se bazeaza acest rating ? De ce m-ar interesa atat de mult incat este nevoie sa fie a 2-a optiune pe lista.

Caracteristici. Doar 6 caracteristici are un telefon ? Unde sunt optiunile pentru wlan, sistem de operare, tipul card de memorie, timpul in standby, etc. Stiu ca exista in descrierea telefonului, dar astea sunt niste criterii principale dupa care cauti telefonul. Nu pot sa stau sa dau click pe descrierea fiecarui telefon sa vad daca are sau nu wi-fi.

Ce lipseste:

Sortare in functie de pretul telefonului+abonamentul achizitionat. De ce nu pot sa selectez “Vodafone complet 250” sau oricare alt tip de abonament si sa-mi arate pretul tuturor telefoanelor impreuna cu acest abonament? De ce trebuie sa-mi arate site`ul pretul telefonului la abonamentul pe care-l vrea el ? Din nou, este foarte obositor sa stai sa dai click de fiecare data in descriere pe “Alt Abonament” –> “Tipul Abonamentului”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Vodafone are site nou

Spune-ți și tu părerea: