Vodafone a lansat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală cu multe funcții în premieră

By | September 17, 2020

Vodafone TV este un serviciu de televiziune digitală live și video-on-demand care vine cu mai multe avantaje foarte bune. Mediabox-ul este 4K și integrează cel mai mare număr de posturi TV – 190 de canale la număr în format 4K, HD și SD. Pe lângă asta, oferă acces la mii de ore de conținut video-on-demand și la diverse aplicații de streaming precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime, YouTube, YouTube Kids și Hopster.

vodafone tv promo

Cum funcționează Vodafone TV?

Vodafone TV are două componente.

Prima este cea de Mediabox, adică acea cutiuță neagră care se va conecta la atât la TV prin HDMI cât și la cablul coaxial și la internet.

Mediabox-ul îți va oferi posibilitatea să vezi pe TV canalele preferate sau diverse filme din librăria on-demand. Pe lângă asta, funcția catch-up & replay îți va permite să te uiți la orice emisiune/serial/șamd de la TV din ultimele 7 zile. Mie îmi place funcția asta pentru că așa aș putea să înregistrez anumite emisiuni și să le văd când am eu timp. În teorie aș putea și acum să le găsesc pe internet. În practică niciodată nu am timp să le caut, să îmi fac cont și eventual să și plătesc o subscripție de o lună pentru a vedea doar 2-3 episoade care mă interesează.

interfață vodafone tv mediabox

Mediabox-ul oferă și alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de a pune pauză sau de a face rewind la anumite emisiuni. Mie mi s-a întâmplat de câteva ori să mă ridic furtunos de pe canapea ca să mă duc în bucătărie să iau un snack, să încerc să pun pauză la ce mă uit și să constat că nu merge: “Hah, era pe TV, nu pe Netflix“.

interfata vodafone tv

Și dacă tot vorbim de Netflix, spuneam că vor fi și principalele aplicații de streaming disponibile în interfața Vodafone TV. Iar timp de 24 de luni, HBO și HBO GO vor fi disponibile gratuit.

Vodafone TV are și o funcție Kids, în care poți selecta doar anumite programe pe care copii să le folosească și le poți seta un timer, ca să nu petreacă prea mult timp în fața TV-ului.

vodafone tv kids

Cea de-a doua componentă a Vodafone TV este aplicația de Android și iOS, unde poți face de pe telefon sau de pe tabletă aceleași lucruri pe care le poți face de pe TV cu mediabox-ul. Adică ai TV-ul cu tine oriunde.

Ce mi se pare interesant este că dispozitivul pe care urmărești conținutul se poate schimba în orice moment. Adică dacă ești acasă și urmărești ceva pe telefon sau tabletă în bucătărie și trebuie să te muți în sufragerie, poți vedea restul pe TV. Sau invers. E gata masa și urmărești ultimele 10-15 minute din meci în bucătărie.

vodafone tv android

Cât costă?

Vodafone TV este disponibil în mai multe variante și abonamente lunare. Găsiți toate detaliile aici. Pentru clienții Vodafone este 15€ pe lună, iar pentru clienții noi 17€. Există și un pachet Vodafone TV GO, doar pentru smartphone și tabletă, la 3.90€ pe lună. De asemenea, Vodafone a anunțat și pachetul Vodafone One, o soluție convergentă (internet fix, mobil și TV), care are reduceri și beneficii de până la 120€ pentru clienții care aleg acest pachet.

vodafone one

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: