Voi când împodobiți bradul?

By | December 20, 2017

Ani de-alungul noi am împodobit bradul în ajun. Doar că de foarte multe ori s-a întâmplat să vrem să facem 100 de lucruri în seara de ajun, așa că ajungeam să facem brandul foarte târziu, cam pe fugă.

Anul acesta am stat, am calculat, și ne-am gândit că ar fi mai bine să-l facem din timp, să ne bucurăm de el. Drept urmare, pe 13 decembrie s-a materializat la noi în sufragerie. Oricum îl cumpărasem deja și l-am fi ținut degeaba pe balcon până în seara de ajun. A ieșit destul de ok, suntem mulțumiți de el:

Am observat că pe măsură ce trece timpul, am devenit destul de eficienți la împodobit. Suportul de brad pe care l-am cumpărat acum 2 ani și-a scos deja toți banii. Dacă înainte pierdeam chiar și o oră să-l ciopârțesc și să-l fixez în suport, acum a fost în picioare în maxim 10 minute. Și schema cu agrafe ajută foarte mult. În week-end am pus și o instalația pe balcon, și gata, putem să spunem că am tunat casa pentru sărbători.

Mai departe cred că vom petrece încălzind serverele de la Netflix respectiv pe cele de la Ubisoft, că Alice nu se mai dezlipește de Assassin’s Creed: Origins. În timp ce eu îmi așept cuminte rândul pentru câteva ture de circuit la Gran Turismo.

Voi cum stați cu festivitățile? Ați împodobit bradul? Aveți poze? Vreau să-l văd 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

11 comentarii la “Voi când împodobiți bradul?

  1. Giovani

    Noi l-am “facut” inca de pe 29 noiembrie. Si bine am facut ca pana acum nu am avut vreun weekend liber sa gasim vreo cateva ore pentru impodobirea lui 🙂
    https://ibb.co/iDFAH6

    Reply
  2. Marius

    Noi nu am apucat inca din lipsa de timp. Sper sa reusim sa-l cumparam si sa-l impodobim sambata. Cam tarziu, dar e ok. Si fiindca tot ai adus vorba, iti multumesc pentru acel post cu suportul. Datorita tie am si eu unul la fel! O idee foarte buna!

    Reply
    1. Revo Post author

      Mă bucur că ești mulțumit de suport. Eu nu l-am mai văzut anul acesta la Lidl, că aș fi vrut să mai cumpăr încă unul. Să nu mai amânați mult cu bradul, să nu rămâneți fără, că nu se mai aduc așa mulți ca “pe vremuri”. Recomand Brico Depot sau Leroy Merlin.

  3. Mircea cel vechi

    Eu anul asta m-am hotarat sa incep cu spiritul craciunului mai devreme, asa ca l-am impodobit pe 1 decembrie odata cu pornirea luminitelor.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: