World Of Tanks și planurile Wargaming.net pentru România

By | May 15, 2013

De când cu Blogger’s Lan Party #2, am rămas cu microbul numit World Of Tanks în sânge. Am un Tank Destroyer nemțesc de Tier V (StuGIII) și în ultimul timp nu a trecut o zi să nu îmi încerc ținta pe câte ceva. Îmi place foarte mult jocul datorită veridicității istorice. Acum constat că nu aveam habar despre o bătălie cu tancuri. Nici nu știam că există mai multe feluri de tancuri (grele, medii, ușoare, distrugătoare, artilerie). Pentru mine, toate erau … tancuri.

Momentan, în joc există 6 națiuni cu care poți juca: nemți, britanici, americani, ruși, chinezi, francezi. Însă cei de la Wargaming.net au planuri interesante pentru dezvoltarea ulterioară a jocului. Vor să mai includă și alte națiuni. Urmează un tech tree japonez, iar după asta unul european amestecat. Acest lucru nu poate să fie decât un motiv de bucurie pentru că printre tancurile europene se vor regăsi și câteva românești. Cu siguranță va fi Mareșalul însă sunt șanse să vedem și alte două distrugătoarea românești: TACAM T-60 și TACAM R-2. D-abia aștept să le ofer nemților și rușilor “senzații tari românești” ! Să curgă scheisse și pohui-uri în timp ce îi vânez din boscheți!

wot_1 wot_2 wot_3 wot_4

Mergând mai departe în ograda Wargaming.net, dăm peste World Of Warplanes. Jocul se află încă în private beta însă pe mine nu prea m-a prins. Mi se pare foarte greu de controlat avionul. Din cele 5-6 jocuri pe care le-am început, n-am reușit să distrug decât un copac atunci când am parcat avionul în el. Dar și WoWp vine cu vești bune pentru români. Există încă din Alpha Testing foldere cu documentație despre avioanele românești. Așa că nu este exclus ca după ce jocul ajunge la maturitate, să vedem faimoasele IAR-uri în el.

[youtube=http://youtu.be/1gDSM5xbmvU]

Ar mai fi încă ceva ce bielorușii au în mânecă: World Of Warships. Jocul este în alpha testing se preconizează că va fi lansat în toamnă însă la capitolul “forțe navale” nu cred că avem noi vreo șansă de a apărea pe orice listă mondială. Am căutat pe wikipedia și am văzut că am avut și noi două trei bărcuțe și submarine prin WWII. Cu toate astea, d-abia aștept World Of Warships.

[youtube=http://youtu.be/E_mN7ZnlKqc]

Toate informațiile pe care le vedeți mai sus sunt publice pe forumurile Wargaming.net însă mie mi le-a dat mură în gură Popescu “Schultz” Pompiliu-Ion – fost “consultant” Wargaming și actual redactor Overheat. Tot de la el am și codul pentru private beta de la WoWp.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: